H Ατλέτικο Μινέιρο σκέφτεται άμεση κίνηση για τον Μπερνάρ

Μπερνάρ

i

Intime

H Ατλέτικο Μινέιρο σκέφτεται άμεση κίνηση για τον Μπερνάρ

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:52 - 20.01.2024 / Ανανεώθηκε: 14:03 - 20.01.2024

Η Ατλέτικο Μινέιρο φαίνεται πως έχει συμφωνήσει προφορικά με την πλευρά του Μπερνάρ για το καλοκαίρι, αλλά υπάρχει το σενάριο να κινηθεί τώρα για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού.

Η επιστροφή του Μπερνάρ στην Ατλέτικο Μινέιρο μοιάζει να σιγουρεύεται, αφού πλέον δεν τις αρνείται κανένας. Άλλωστε, προ ημερών συναντήθηκαν ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Αντριάνο Σπαντότο και ο αθλητικός διευθυντής της «Γκάλο», Ροντρίγκο Γκαετάνο και αμφότεροι, επιβεβαίωσαν τη συνάντηση και το αντικείμενο της συζήτησης του.

Έτσι και αλλιώς, η πλευρά του Μπερνάρ δεν υποχρεώνεται να κρύβει τις κινήσεις. Μετά την Πρωτοχρονιά, ο διεθνής με τη «σελεσάο» έχει εκ των κανονισμών το δικαίωμα να διαπραγματευτεί με την ομάδα της αρεσκείας του, διότι διανύει το τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό.

Επί της ουσίας, η μόνη εκκρεμότητα αφορά το πότε θα επιστρέψει ο Μπερνάρ στο Μπέλο Οριζόντε. Το επικρατέστερο ενδεχόμενο είναι το καλοκαίρι, μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό, όταν και θα είναι ελεύθερος από υποχρεώσεις.

Πάντως, μετά τη συνάντηση Σπαντότο-Γκαετάνο, ορισμένα βραζιλιάνικα σάιτς γράφουν σενάρια περί άμεσης ένταξης του Μπερνάρ στην Ατλέτικο Μινέιρο. Με το επιχείρημα πως ο Παναθηναϊκός αγόρασε ποδοσφαιριστή στη θέση του Μπερνάρ, τον Τάσο Μπακασέτα.

Ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος, Γκιγιέρμε Άλβες, υποστήριξε πως η Ατλέτικο Μινέιρο εξετάζει την πιθανότητα να επαναπατρίσει άμεσα τον Μπερνάρ. Όμως, από τον Παναθηναϊκό φέρεται να έχει λάβει το μήνυμα πως θα χρειαστεί να πληρώσει αδρά για να τα καταφέρει.

Διότι στο Τριφύλλι ισχύει το δόγμα πως τον Ιανουάριο, δεν συζητείται καν η πώληση ενός παίκτη του βασικού κορμού. Ανάλογες απαντήσεις πήραν ο ατζέντης του Σεμπάστιαν Παλάσιος και του Φώτη Ιωαννίδη και τις μετέφεραν στις ενδιαφερόμενες ομάδες. 

Η Μπαΐα βρήκε τον αντικαταστάτη του Βίτορ Ούγκο, έρχεται Αθήνα ο Βραζιλιάνος στόπερ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:21 - 19.01.2024

Η Μπαΐα βρήκε τον αντικαταστάτη του Βίτορ Ούγκο, έρχεται Αθήνα ο Βραζιλιάνος στόπερ

Στη Βραζιλία υποστηρίζουν πως ο Παναθηναϊκός και η Μπαΐα συμφώνησαν στην μεταγραφή του Βραζιλιάνου στόπερ, Βίτορ Ούγκο, με τη βραζιλιάνικη ομάδα να έχει έτοιμο και τον αντικαταστάτη του!

Θεωρητικά, η Ατλέτικο Μινέιρο μπορεί να περιμένει την ολοκλήρωση του μεταγραφικού σχεδιασμού. Με την αποθεραπεία των τραυματιών και με την απόκτηση του Μπακασέτα, ενός ακόμα box-to-box μέσου και ίσως ενός εξτρέμ, τα δεδομένα μπορούν να μεταβληθούν για τον Φατίχ Τερίμ.

Το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα αρχίζει στις 14 Απριλίου και η «Γκάλο» έχει το περιθώριο για μεταγραφές μέχρι τον Μάρτιο. Άρα, μπορεί να ασχοληθεί με τον Μπερνάρ και αργότερα, υπό την αίρεση πως ο Παναθηναϊκός θα έχει αναθεωρήσει την τωρινή στάση του. Αλλιώς, θα περιμένει μέχρι το καλοκαίρι για τον 30χρονο άσο.