Ο Μπερνάρ ξανά στο επίκεντρο των σεναρίων με την Ατλέτικο Μινέιρο

Μπερνάρ

i

Intime

Ο Μπερνάρ ξανά στο επίκεντρο των σεναρίων με την Ατλέτικο Μινέιρο

Μπάμπης Τσιμπίδας 17:26 - 16.01.2024 / Ανανεώθηκε: 22:15 - 18.01.2024

Η βραζιλιάνικη έκδοση του TNT Sports υποστηρίζει πως πραγματοποιήθηκε το πρώτο ραντεβού του ατζέντη του Μπερνάρ με την Ατλέτικο Μινέιρο!

Οι υποχρεώσεις του Μπερνάρ με τον Παναθηναϊκό στην Ελλάδα κορυφώνονται, όμως παράλληλα το μανατζερικό γραφείο που τον εκπροσωπεί στη Βραζιλία, εργάζεται πυρετωδώς για το μέλλον του πελάτη του. Με επικρατέστερο σενάριο κατά τα φαινόμενα, τον επαναπατρισμό του Βραζιλιάνου.

Η βραζιλιάνικη έκδοση του TNT Sports, υποστηρίζει πως εκπρόσωπος του Μπερνάρ ταξίδεψε στο Μπέλο Οριζόντε και είχε μία πρώτη συνάντηση με ιθύνοντες της Ατλέτικο Μινέιρο, με αντικείμενο συζήτησης το ενδεχόμενο συνεργασίας τους το καλοκαίρι.

Το ρεπορτάζ δεν αναφέρει το παραμικρό περί συμφωνίας, παρά μόνο για ανταλλαγή απόψεων ανάμεσα στην πλευρά του Μπερνάρ και στη διοίκηση της «Γκάλο». Αυτή ήταν η πρώτη επαφή και η επικοινωνία θα συνεχιστεί στο προσεχές χρονικό διάστημα.

Ο Μπερνάρ δήλωσε πρόσφατα σε βραζιλιάνικο pod-cast πως θέλει να επιστρέψει στην Ατλέτικο Μινέιρο και δεν φαντάζεται τον εαυτό του με άλλη φανέλα στην πατρίδα του. Εξυπακούεται βέβαια, πως περιμένει και μία ανάλογη προσφορά και δεν θα γυρίσει δωρεάν.

Το συμβόλαιο του 30χρονου μεσοεπιθετικού με τον Παναθηναϊκό, λήγει στις 30 Ιουνίου του 2024. Τυπικά, από την Πρωτοχρονιά, ο Μπερνάρ έχει το δικαίωμα να μιλά και να υπογράψει με όποια ομάδα επιλέξει. 

Η Ατλέτικο Μινέιρο έχει ισχυρή ιδιοκτησία και είναι εύρωστη οικονομικά, ενώ στα τέλη Δεκεμβρίου απέκτησε τον Γκουστάβο Σκάρπα από τον Ολυμπιακό. Ο Μπερνάρ αντιμετωπίζεται σαν είδωλο στον σύλλογο, ήταν βασικός στην κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες το 2013 και ο κόσμος απαιτεί την επιστροφή του. Ειδικότερα όταν ο άσος του Τριφυλλιού εκφράζει την επιθυμία του να φορέσει ξανά τη φανέλα της «Γκάλο».