Η Μπαΐα βρήκε τον αντικαταστάτη του Βίτορ Ούγκο, έρχεται Αθήνα ο Βραζιλιάνος στόπερ

Βίτορ Ούγκο

i

Esporte Clube Bahia

Η Μπαΐα βρήκε τον αντικαταστάτη του Βίτορ Ούγκο, έρχεται Αθήνα ο Βραζιλιάνος στόπερ

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:21 - 19.01.2024 / Ανανεώθηκε: 13:29 - 19.01.2024

Στη Βραζιλία υποστηρίζουν πως ο Παναθηναϊκός και η Μπαΐα συμφώνησαν στην μεταγραφή του Βραζιλιάνου στόπερ, Βίτορ Ούγκο, με τη βραζιλιάνικη ομάδα να έχει έτοιμο και τον αντικαταστάτη του!

Μετά τους Δημήτρη Λημνιό, Σαμέτ Ακαϊντίν, Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι και Τάσο Μπακασέτα, ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να ολοκληρώσει την πέμπτη μεταγραφή του για τον Ιανουάριο: τον Βίτορ Ούγκο. Ο Βραζιλιάνος στόπερ είναι η επιλογή του Φατίχ Τερίμ για την επάνδρωση του κέντρου της άμυνας και της συμπλήρωση του καρέ των ποδοσφαιριστών.

Προς το παρόν, ο Βίτορ Ούγκο βρίσκεται με τη Μπαΐα στην πόλη Μάντσεστερ και συμμετέχει στην προετοιμασία, που πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις της Σίτι. Την Τετάρτη, ο 32χρονος αμυντικός έπαιξε για ένα ημίχρονο στο φιλικό με τη Μπλάκμπερν Ρόβερς, το πρώτο κατά της παραμονής της ομάδας στην Αγγλία.

Ωστόσο, οι ενδείξεις φανερώνουν πως η Μπαΐα προετοιμάζεται για την πώληση του Βίτορ Ούγκο στον Παναθηναϊκό. Γιατί αναμένεται να ολοκληρώσει άμεσα την απόκτηση του αντικαταστάτη του, ενός παίκτη με παρόμοια αγωνιστικά χαρακτηριστικά.

Πρόκειται για τον 35χρονο Αργεντινό, Βίκτορ Κουέστα, ο οποίος ανήκει στη Μποταφόγκο. Αμυντικός με παρόμοια σωματική διάπλαση, περίπου στο ίδιο ύψος, με παρεμφερές στυλ και χρησιμοποιεί το αριστερό πόδι. 

Τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ αναφέρουν πως η Μποταφόγκο και η Μπαΐα έχουν συμφωνήσει για τον δανεισμό του Κουέστα και ο παίκτης σύντομα θα τεθεί υπό τις οδηγίες του προπονητή, Ροζέριο Σένι. Κάτι που σημαίνει πως θα απελευθερωθεί ο Βίτορ Ούγκο, για να ενταχτεί στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Με την ταχύτητα που «τρέχουν» οι επαφές μεταξύ Μπαΐα και Μποταφόγκο, ο Βίτορ Ούγκο θα πάρει σύντομα την άδεια για να ταξιδέψει στην Αθήνα. Όπως ανέφερε ο ρεπόρτερ Πιέτρο Κασαγκράντε, ο Παναθηναϊκός και η Μπαΐα έχουν συμφωνήσει στο αντίτιμο για τον 32χρονο Βραζιλιάνο και απομένει η οριστικοποίηση της άφιξης του αντικαταστάτη του, για να υπογράψει ο αριστεροπόδαρος άσος με το Τριφύλλι.