Ο τεχνικός της Τράμπζονσπορ για τη μεταγραφή του Μπακασέτα στον Παναθηναϊκό: «Έχει νοοτροπία νικητή» (vid)

Ο τεχνικός της Τράμπζονσπορ για τη μεταγραφή του Μπακασέτα στον Παναθηναϊκό: «Έχει νοοτροπία νικητή» (vid)

Γιώργος Σακελλαρίου 21:03 - 18.01.2024 / Ανανεώθηκε: 21:12 - 18.01.2024

Ο προπονητής της Τράμπζονσπορ Αμπντουλάχ Αβτσί μίλησε για την μετακίνηση του Τάσου Μπακασέτα στον Παναθηναϊκό.

Ο Τάσος Μπακασέτας ετοιμάζεται να πει αντίο στην Τουρκία έπειτα από 4,5 χρόνια.

Μετακόμισε στη γειτονική χώρα το καλοκαίρι του 2019 για την Αλάνιασπορ και τον Γενάρη του 2021 πήρε μεταγραφή στην Τράμπζονσπορ.

Με την ομάδα της Τραπεζούντας πανηγύρισε το 2022 το πρωτάθλημα. Ήταν πρωταγωνιστής και την οδήγησε στον τίτλο έπειτα από 38 χρόνια! Αγαπήθηκε από τους οπαδούς, αλλά πλέον επιστρέφει στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο έχει υπογράψει συμβόλαιο.

Ο Μπακασέτας, όπως αναφέραμε νωρίτερα, δεν ήταν καν στην αποστολή στον εντός έδρας αγώνα για την πέμπτη φάση του Κυπέλλου με τη Μανίσασπορ, όπου οι γηπεδούχοι πήραν την πρόκριση με νίκη 3-1. Ο Ταξιάρχης Φούντας, μάλιστα, με εξαιρετικό αριστερό σουτ άνοιξε το σκορ.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός αναμένεται ν’ αγωνιστεί την Κυριακή στο ντέρμπι με τη Γαλατασαράι και ν’ αποχαιρετήσει έτσι τον σύλλογο. Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται στην Ελλάδα για ν' ανακοινωθεί από το «τριφύλλι».

Ο τεχνικός της Τράμπζονσπορ Αμπντουλάχ Αβτσί ρωτήθηκε για τη μεταγραφή του Μπακασέτα στον Παναθηναϊκό και αρνήθηκε να πει που θα συνεχίσει την καριέρα του ο διεθνής άσος. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήρθαμε εδώ στην Τραπεζούντα σχεδόν ταυτόχρονα με τον Τάσο Μπακασέτα. Είναι ένας παίκτης με νοοτροπία νικητή, που τα δίνει όλα στις προπονήσεις και στους αγώνες.

Υπάρχουν μεταγραφικές φήμες, αλλά έχουμε αγώνα την Κυριακή. Μπορώ να δώσω μια πιο ξεκάθαρη απάντηση σε αυτό το θέμα εκείνη τη μέρα».

Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι: Το «χρυσό γάντι» που έρχεται στον Παναθηναϊκό – Το απίθανο ρεκόρ και η ατυχία στο Μουντιάλ (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:35 - 18.01.2024

Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι: Το «χρυσό γάντι» που έρχεται στον Παναθηναϊκό – Το απίθανο ρεκόρ και η ατυχία στο Μουντιάλ (vid)

Ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι είναι ο αντικαταστάτης του Μπρινιόλι στον Παναθηναϊκό. Ο διεθνής Πολωνός γκολκίπερ κατέγραψε μία απίθανη επίδοση στο ματς με την Αταλάντα, ενώ στάθηκε άτυχος κι έχασε το Μουντιάλ του Κατάρ.

Το βίντεο με τις δηλώσεις του Αβτσί