Το ντεμπούτο του Ακαϊντίν με τα «πράσινα» και η παρομοίωση με τον Λεβαντόφσκι (pic)

Το ντεμπούτο του Ακαϊντίν με τα «πράσινα» και η παρομοίωση με τον Λεβαντόφσκι (pic)

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:10 - 18.01.2024 / Ανανεώθηκε: 18:14 - 18.01.2024

Ο Σαμέτ Ακαϊντίν πραγματοποίησε την παρθενική του εμφάνιση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό ως επιθετικός και ο Χουάνκαρ δεν έχασε την ευκαιρία να τον τρολάρει στα social media.

Μετά από μια συγκλονιστική σε εξέλιξη διαδικασία των πέναλτι και αφού χρειάστηκαν 16 εκτελέσεις από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων ο Παναθηναϊκός πήρε την πρόκριση επί του Ολυμπιακού στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson επικρατώντας 7-6 (κ.δ. 0-0). 

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους πράσινους ήταν ο Γιούρι Λοντίγκιν, καθώς απέκρουσε το πέναλτι του Καρβάλιο ενώ μοιραίος για τον Ολυμπιακό πλην του Πορτογάλου ήταν και ο Μαντί Καμαρά που αστόχησε στο όγδοο πέναλτι για τους «ερυθρόλευκους».

Ωστόσο κάτι αξιοσημείωτο συνέβη κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Στο ημίχρονο της παράτασης, ο Αντράζ Σπόραρ έγινε αλλαγή καθώς έπειτα από τις μάχες που έδωσε για 105 λεπτά, ταλαιπωρήθηκε από αρκετές κράμπες. 

Με αυτήν την εξέλιξη, ο Τούρκος τεχνικός κοίταξε τον πάγκο του και είδε πως δεν υπάρχει άλλος διαθέσιμος επιθετικός, με τον Ακαϊντίν να αποτελεί την... αναγκαστική λύση.

Ο Τούρκος στόπερ, στο ντεμπούτο του με το «τριφύλλι» στο στήθος κλήθηκε να αγωνιστεί στη θέση του Σπόραρ. Οι οδηγίες που έλαβε ήταν να πιέσει όσο μπορεί και να κάνει αισθητή την παρουσία του στην αντίπαλη περιοχή. 

Μάλιστα αυτό το γεγονός δεν το άφησε ασχολίαστο ο Χουάνκαρ, ο οποίος με ανάρτησή του στα social media τρόλαρε τον Ακαϊντίν, καθώς τον παρομοίασε με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. 

Ανατροπή δεδομένων με την μεταγραφή του Αλ Μουσράτι στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τους Πορτογάλους
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:37 - 18.01.2024

Ανατροπή δεδομένων με την μεταγραφή του Αλ Μουσράτι στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τους Πορτογάλους

Ανατροπή δεδομένων με την μεταγραφή του Αλ Μουσράτι, καθώς δημοσιεύματα από την Πορτογαλία αναφέρουν πως ο Λίβυος μέσος δεν πρόκειται να παραχωρηθεί από την Μπράγκα.

Δείτε την ανάρτηση του Χουάνκαρ: