Εκτός αποστολής της Τράμπζονσπορ ο Μπακασέτας - Ετοιμάζεται να πιάσει δουλειά στον Παναθηναϊκό

Εκτός αποστολής της Τράμπζονσπορ ο Μπακασέτας - Ετοιμάζεται να πιάσει δουλειά στον Παναθηναϊκό

Γιώργος Σακελλαρίου 17:23 - 18.01.2024 / Ανανεώθηκε: 17:27 - 18.01.2024

Ο Τάσος Μπακασέτας είναι εκτός αποστολής της Τράμπζονσπορ για το ματς Κυπέλλου με τη Μανίσασπορ. Ετοιμάζεται τη Δευτέρα για να έρθει στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό.

Ο Τάσος Μπακασέτας είναι ουσιαστικά παίκτης του Παναθηναϊκού.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός συμφώνησε σε όλα με το «τριφύλλι», το οποίο τα βρήκε σε όλα και με την Τράμπζονσπορ. Ο Μπακασέτας έχει υπογράψει το συμβόλαιό του με τους πράσινους και ήδη ετοιμάζει βαλίτσες, ώστε να έρθει το συντομότερο στην Αθήνα και να πιάσει δουλειά στον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του, μάλιστα, έχει παιχνίδι σήμερα εντός έδρας για την πέμπτη φάση του Κυπέλλου. Υποδέχεται τη Μανίσασπορ και ο Μπακασέτας δεν βρίσκεται όχι μόνο στην ενδεκάδα, αλλά ούτε και στην αποστολή.

Όλα δείχνουν ότι ενδέχεται να παίξει την Κυριακή στο ντέρμπι με τη Γαλατασαράι και στη συνέχεια θ' αποχαιρετήσει την ομάδα της Τραπεζούντας με την οποία κατέκτησε ένα πρωτάθλημα κι έζησε σπουδαίες στιγμές. Αντίθετα, βασικός είναι ο έτερος διεθνής, ο Ταξιάρχης Φούντας. 

Δείτε την ενδεκάδα της Τράμπζονσπορ και τους αναπληρωματικούς, απ' όπου απουσιάζει ο Μπακασέτας.

Ο πρόεδρος της Τράμπζονσπορ Ερτουγρούλ Ντογκάν, παράλληλα, φέρεται να είπε σε τοπικά ΜΜΕ για τον Μπακασέτα: «Ο Μπακασέτας παίζει για 1,3 εκατ. ευρώ στην Τράμπζονσπορ. Του κάναμε νέα πρόταση, αλλά δεν δέχτηκε.

Ελληνας Μίδας με δέκα γράμματα: Ο Παναθηναϊκός πήγε στην Τραπεζούντα με τη «βαλίτσα» γεμάτη χρήμα για τον Μπακασέτα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:23 - 17.01.2024

Ελληνας Μίδας με δέκα γράμματα: Ο Παναθηναϊκός πήγε στην Τραπεζούντα με τη «βαλίτσα» γεμάτη χρήμα για τον Μπακασέτα

Ο Παναθηναϊκός στρώνει χαλί εκατομμυρίων στον Τάσο Μπακασέτα και τον μετατρέπει στον πιο ακριβοπληρωμένο Έλληνα παίκτη που θα αγωνίζεται στη Superleague.

Κάναμε τη δεύτερη πρόταση. Ο Μπακασέτας είναι ένας παίκτης που ήταν πολύ χρήσιμος στην εποχή του, θέλει να παίξει σε μια ομάδα που παίζει για το πρωτάθλημα. Είναι κάποιος που αγαπάει πολύ την Τουρκία.

Ίσως θέλει να ζήσει κάπου αλλού με την οικογένειά του. Δεν είναι από την Τραπεζούντα, οπότε ίσως έχει άλλα σχέδια. Δεν ξέρουμε γι’ αυτά».