«Ο Ντραγκόβσκι ταξιδεύει σήμερα για την Αθήνα»

Μπαρτομιέι Ντραγκόβσκι

i

speziacalcio.com

«Ο Ντραγκόβσκι ταξιδεύει σήμερα για την Αθήνα»

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:08 - 18.01.2024 / Ανανεώθηκε: 13:27 - 18.01.2024

Η ιταλική ιστοσελίδα «ΤΜW» υποστηρίζει πως ο Παναθηναϊκός και η Σπέτσια συμφώνησαν για τη μεταγραφή του Πολωνού τερματοφύλακα, Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι και ο ποδοσφαιριστής έρχεται σήμερα στη χώρα μας. Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Ο Παναθηναϊκός κινείται στον αστερισμό της σπουδαίας πρόκρισης επί του Ολυμπιακού για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, όμως ο Γιάννης Παπαδημητρίου έχει πάρα πολλή δουλειά στα μεταγραφικά. Ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού φέρεται να ολοκλήρωσε επιτυχώς τις διαπραγματεύσεις με τη Σπέτσια, για τη μεταγραφή του Πολωνού τερματοφύλακα, Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι.

Η ιταλική ιστοσελίδα «Tutto Mercato Web» αναφέρει πως οι δύο ομάδες συμφώνησαν στους όρους και ο 26χρονος γκολκίπερ αναμένεται να ταξιδέψει στην Αθήνα εντός της ημέρας για τις υπογραφές και τις ιατρικές εξετάσεις. 

Ο Κασσελάκης κάθισε στο… πάτωμα καφενείου, είδε τα πέναλτι και πανηγύρισε την πρόκριση του Παναθηναϊκού (pic)
SPORT+

09:03 - 18.01.2024

Ο Κασσελάκης κάθισε στο… πάτωμα καφενείου, είδε τα πέναλτι και πανηγύρισε την πρόκριση του Παναθηναϊκού (pic)

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά το τέλος του ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό έκανε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram κάνοντας αναφορά στην πρόκριση των «πράσινων».

Το ρεπορτάζ παραθέτει και πληροφορίες για τη συναλλαγή του Παναθηναϊκού και της Σπέτσια. Ο Ντραγκόβσκι θα έρθει στο «Γεώργιος Καλαφάτης» με εξάμηνο δανεισμό μέχρι τον Ιούνιο του 2024, ενώ θα προβλέπεται οψιόν αγοράς που δεν θα έχει υποχρεωτικό χαρακτήρα.

Για να κρατήσει τον Ντραγκόβσκι στην Αθήνα, ο Παναθηναϊκός πρέπει να πληρώσει στη Σπέτσια 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Άλλες 500.000 ευρώ θα καταβληθούν ως μπόνους, εφόσον επιτευχθούν συγκεκριμένοι αγωνιστικοί στόχοι στις εγχώριες και στις διεθνείς διοργανώσεις.

Το σενάριο ανταλλαγής Λοντίγκιν-Ντραγκόβσκι και η διόρθωση του Ντι Μάρτζιο - Συμβόλαιο έως το 2027 στον Πολωνό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:18 - 17.01.2024

Το σενάριο ανταλλαγής Λοντίγκιν-Ντραγκόβσκι και η διόρθωση του Ντι Μάρτζιο - Συμβόλαιο έως το 2027 στον Πολωνό

Απίστευτος ισχυρισμός από τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο οποίος έγραψε πως ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει τον Πολωνό γκολκίπερ, Μαρτομιέι Ντραγκόβσκι σε ανταλλαγή με τον Γιούρι Λοντίγκιν, για να τον διορθώσει μετά από λίγο!

Οι «πράσινοι» τα έχουν βρει με τον Ντραγκόβσκι για συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2027, εφόσον αποφασίσουν να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς από τη Σπέτσια. Βέβαια, είναι προφανές πως το ποσό είναι μεγάλο και ο Πολωνός καλείται να εντυπωσιάσει με την αξία του.

Η Λιντς είχε ασχοληθεί με τον Ντραγκόβσκι την προηγούμενη εβδομάδα, όμως και τα αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν σήμερα ότι ο Πολωνός τερματοφύλακας θα συνεχίσει την καριέρα του στη Stoiximan Super League.