Το σενάριο ανταλλαγής Λοντίγκιν-Ντραγκόβσκι και η διόρθωση του Ντι Μάρτζιο - Συμβόλαιο έως το 2027 στον Πολωνό

Γιούρι Λοντίγκιν

i

Intime

Το σενάριο ανταλλαγής Λοντίγκιν-Ντραγκόβσκι και η διόρθωση του Ντι Μάρτζιο - Συμβόλαιο έως το 2027 στον Πολωνό

Μπάμπης Τσιμπίδας 16:18 - 17.01.2024 / Ανανεώθηκε: 17:06 - 17.01.2024

Απίστευτος ισχυρισμός από τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο οποίος έγραψε πως ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει τον Πολωνό γκολκίπερ, Μαρτομιέι Ντραγκόβσκι σε ανταλλαγή με τον Γιούρι Λοντίγκιν, για να τον διορθώσει μετά από λίγο!

Ο Παναθηναϊκός έθεσε εκτός πλάνων τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι μετά την άρνηση του να ανανεώσει και την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του στις συναντήσεις με τους Γιάννη Αλαφούζο και Φατίχ Τερίμ. Μετά από αυτή την εξέλιξη, ψάχνει στην αγορά για έναν έμπειρο γκολκίπερ, που θα συγκροτήσει ένα ανταγωνιστικό δίδυμο με τον Γιούρι Λοντίγκιν.

Ο βασικός στόχος είναι ο 26χρονος Πολωνός της Σπέτσια, Μπαρτομιέι Ντραγκόβσκι. Για τον οποίο ο Γιάννης Παπαδημητρίου αναμένεται να έχει σήμερα συνάντηση με τους παράγοντες της ιταλικής ομάδας.

Οι πληροφορίες για την υπόθεση ανέφεραν πως ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει τον Ντραγκόβσκι δανεικό για έξι μήνες και θα διατηρούσε οψιόν αγοράς για τον Ιούνιο, που δεν θα είχε υποχρεωτικό χαρακτήτα. Παράλληλα, η ΠΑΕ θα κάλυψει τις αποδοχές του Πολωνού «άσσου» για το εξάμηνο της συνεργασίας τους.

Ο Ιταλός έγκυρος δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, αφού υποστηρίζει πως ο Παναθηναϊκός και η Σπέτσια έχει συμφωνήσει για τον Ντραγκόβσκι και εκκρεμεί μόνο η οριστική συμφωνία του Τριφυλλιού με τον Πολωνό, παραθέτει μία άλλη εκδοχή για την υλοποίηση του συνολικού deal.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Ντι Μάρτζιο, ο Ντραγκόβσκι αναμένεται να έρθει στην Αθήνα και την αντίθετη διαδρομή θα ακολουθήσει ο Γιούρι Λοντίγκιν. Διότι Παναθηναϊκός και Σπέτσια θα ανταλλάξουν τους τερματοφύλακες τους!

Ασφαλώς, εάν επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο, θα πρόκειται για έκπληξη μεγατόνων! Διότι οι ιθύνοντες του Τριφυλλιού θα αναγκαστούν να ψάξουν και για δεύτερο γκολκίπερ στην αγορά, προκειμένου να συγκροτήσουν ένα ικανό ντουέτο στην εστία. Υπενθυμίζεται ότι ο Λοντίγκιν ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό μόλις στις 23 Οκτωβρίου του 2023 και υπέγραψε μέχρι τον Ιούνιο του 2026.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο αργότερα, ο Ντι Μάρτζιο διόρθωσε την ανάρτηση του και αφαίρεσε τελείως τον Γιούρι Λοντίγκιν. Ο Ιταλός δημοσιογράφος υποστήριξε πως οι δύο ομάδες συζητούν για τη μεταγραφή, ενώ ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει με τον Ντραγκόβσκι.

Συμβόλαιο έως το 2027

Ο Παναθηναϊκός στον 26χρονο διεθνή Πολωνό γκολκίπερ δίνει συμβόλαιο 3,5 ετών. Έως το 2027 δηλαδή, σύμφωνα με όσα αναφέρει και ο γνωστός Ιταλός ρεπόρτερ Νίκολο Σίρα.

Δείτε το ποστάρισμα