Ραντεβού Παναθηναϊκού-Σπέτσια για τον Ντραγκόβσκι

Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι

i

speziacalcio.com

Ραντεβού Παναθηναϊκού-Σπέτσια για τον Ντραγκόβσκι

Μπάμπης Τσιμπίδας 12:44 - 17.01.2024 / Ανανεώθηκε: 16:42 - 17.01.2024

Από τον Παναθηναϊκό θα έχουν σήμερα συνάντηση με τη Σπέτσια για να συζητήσουν για την υπόθεση του Πολωνού γκολκίπερ, Μπαρτομιέι Ντραγκόβσκι. Στο τραπέζι ο δανεισμός με οψιόν αγοράς.

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι προπονείται καθημερινά στο «Γεώργιος Καλαφάτης», όμως έχει τεθεί εκτός πλάνων μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του στις 30/6/2024. Με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να ψάχνουν τον αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο γκολκίπερ που έχουν ξεχωρίσει στο Τριφύλλι, είναι ο 26χρονος Πολωνός, Μπαρτομιέι Ντραγκόβσκι, ο οποίος ανήκει στην ιταλική Σπέτσια. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με καλό βιογραφικό και τον οποίο έχει ξεχωρίσει ο Φατίχ Τερίμ. 

Οι «πράσινοι» δεν έχουν ξεχωρίσει απλά τον Ντραγκόβσκι, αλλά έχουν κινητοποιηθεί για την απόκτηση του. Οι συζητήσεις με τους Ιταλούς έχουν προχωρήσει πάρα πολύ και η επίτευξη συμφωνίας συγκεντρώνει πάρα πολλές πιθανότητες.

Στην Ιταλία υποστηρίζουν πως σήμερα επικείται ένα πολύ σημαντικό ραντεβού για την υλοποίηση της μεταγραφής. Άνθρωπος του Παναθηναϊκού και ο εκπρόσωπος του Ντραγκόβσκι θα συναντηθούν με τη διοίκηση της Σπέτσια, για να επιλύσουν τις εκκρεμότητες.

Στο τραπέζι έχει τεθεί το σενάριο του δανεισμού μέχρι τον Ιούνιο, με οψιόν αγοράς που δεν θα έχει υποχρεωτικό χαρακτήρα. Μία προοπτική που δεν ενθουσιάζει τη Σπέτσια, όμως θα εξοικονομήσει για λίγους μήνες την υψηλή αμοιβή του Ντραγκόβσκι.

Ο Ντραγκόβσκι έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30/6/2025, όμως έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα της Σπέτσια από τον Ζερόμ Ζοέ και έχει ζητήσει να φύγει. Ορισμένες κρούσεις από την Αγγλία αποδείχτηκαν φιλολογικές και ο Παναθηναϊκός είναι η πρώτη ρεαλιστική επιλογή για τον Πολωνό.