Πότε έρχεται ο Μπακασέτας στην Ελλάδα

Τάσος Μπακασέτας

i

©Photo by Hakan Burak Altunoz/Anadolu Agency via Getty Images/Ideal Images

Πότε έρχεται ο Μπακασέτας στην Ελλάδα

Sportal newsroom 10:51 - 17.01.2024

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος αναμένεται στη χώρα μας την Δευτέρα (22/01).

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σε όλα με την Τράμπζονσπορ για τον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα. Ο Ο αρχηγός της εθνικής μας ομάδας, ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα έπειτα από μία πενταετία στην Τουρκία. Το «τριφύλλι» με το κλείσιμο της μεταγραφής θα μετατρέψει τον 30χρονο Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικό στον πιο ακριβοπληρωμένο Έλληνα ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη Stoiximan Super League

Με συμβόλαιο που αγγίζει τα δύο εκατομμύρια ευρώ ετησίως, που θα έχει κλιμακωτή αύξηση και που μαζί με τα χρήματα που θα δοθούν στην Τραμπζονσπόρ μιλάμε για ένα deal που θα μπορεί να φτάσει και στα έξι εκατομμύρια ευρώ συνολικά.

Ελληνας Μίδας με δέκα γράμματα: Ο Παναθηναϊκός πήγε στην Τραπεζούντα με τη «βαλίτσα» γεμάτη χρήμα για τον Μπακασέτα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:23 - 17.01.2024

Ελληνας Μίδας με δέκα γράμματα: Ο Παναθηναϊκός πήγε στην Τραπεζούντα με τη «βαλίτσα» γεμάτη χρήμα για τον Μπακασέτα

Ο Παναθηναϊκός στρώνει χαλί εκατομμυρίων στον Τάσο Μπακασέτα και τον μετατρέπει στον πιο ακριβοπληρωμένο Έλληνα παίκτη που θα αγωνίζεται στη Superleague.

Οι «πράσινοι» έχουν έρθει σε συμφωνία με τον με την τουρκική ομάδα, ώστε ο Μπακασέτας να αγωνιστεί την Κυριακή με την Τράμπζονσπορ κόντρα στη Γαλατασαράι (21/01, 18:00) και την Δευτέρα (22/02) θα ταξιδέψει στην Αθήνα ώστε να ξεκινήσει προπονήσεις με τα πράσινα ενόψει του επόμενου αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, πέφτοντας αμέσως στα βαθιά.