Ο προφητικός διάλογος Ιωαννίδη - Μπακασέτα πριν από μερικούς μήνες στο Instagram: «Εχουμε να πούμε κι άλλα»

Φώτης Ιωαννίδης & Τάσος Μπακασέτας

i

©Intime

Ο προφητικός διάλογος Ιωαννίδη - Μπακασέτα πριν από μερικούς μήνες στο Instagram: «Εχουμε να πούμε κι άλλα»

Sportal newsroom 10:07 - 17.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:29 - 17.01.2024

Τάσος Μπακασέτας και Φώτης Ιωαννίδης είχαν έναν προφητικό διάλογο, λίγο πριν ο αρχηγός της εθνικής μας ομάδας συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό.

Ο Τάσος Μπακασέτας πρωταγωνιστούσε από την ημέρα της συμφωνίας με τον Φατίχ Τερίμ στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», αποτελώντας έναν από τους βασικούς στόχους της ομάδας για την ενίσχυσή της. Τελικά, όπως όλα δείχνουν ο αρχηγός της εθνικής μας ομάδας τα βρήκε σε όλα με τον Παναθηναϊκό κι εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να ολοκληρωθεί και το τυπικό κομμάτι της συμφωνίας.

Στους «πράσινους», ο «Μπάκα» θα συναντήσει τον συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα, Φώτη Ιωαννίδη, με τον οποίο πριν είχε έναν διάλογο στα social media μετά το Ελλάδα - Γαλλία για την τελευταία αγωνιστική του 2ου προκριματικού ομίλου για το Euro 2024. Συγκεκριμένα, ο 24χρονος επιθετικός του «τριφυλλιού» αφού ανήρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, είδε τον Τάσο Μπακασέτα να του σχολιάζει: «Τι να σου πω και τι να μου πεις».

Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν συνεργαστεί μαζί στην εθνική Ελλάδος σε επτά αναμετρήσεις και όπως όλα δείχνουν, Μπακασέτας και Ιωαννίδης θα είναι πλέον συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό. 

Τι έκανε ο Μπακασέτας στην Τουρκία πριν την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:55 - 17.01.2024

Τι έκανε ο Μπακασέτας στην Τουρκία πριν την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό (vids)

Ο Τάσος Μπακασέτας επιστρέφει στην Ελλάδα έπειτα από μια πενταετία στην Τουρκία, για να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού και το Sportal θυμάται τι πέτυχε ο αρχηγός της εθνικής μας ομάδας όσο αγωνιζόταν στην γειτονική χώρα.

Το καλοκαίρι του 2021, ο Τάσος Μπακασέτας μεταγράφηκε στην Τραμπζονσπόρ. Με τη φανέλα της ομάδας της Τραπεζούντας διέπρεψε και την οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2022 ενώ η ομάδα του κατέκτησε και το Super Cup της γειτονικής χώρας.