Ο Ντραγκόβσκι έρχεται την Παρασκευή στην Αθήνα για να τελειώσει τη μετακίνηση στον Παναθηναϊκό

Ο Ντραγκόβσκι έρχεται την Παρασκευή στην Αθήνα για να τελειώσει τη μετακίνηση στον Παναθηναϊκό

Μπάμπης Τσιμπίδας 18:54 - 18.01.2024 / Ανανεώθηκε: 19:22 - 18.01.2024

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τη Σπέτσια για τον δανεισμό του Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι και ο Πολωνός τερματοφύλακας έρχεται την Παρασκευή στην Αθήνα για τις υπογραφές.

Είναι οριστικό! Ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι μπορεί να θεωρηθεί ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, μετά τη συμφωνία με τη Σπέτσια! Τα πρωινά ρεπορτάζ των ιταλικών ιστοσελίδων που αναφέρθηκαν σε τελειωμένο deal, επιβεβαιώνονται και εντός συνόρων.

Ο Πολωνός τερματοφύλακας αναμένεται στην Αθήνα την Παρασκευή (19/1), με πτήση από Μιλάνο που θα προσγειωθεί στις 14:30. Ο Ντραγκόβσκι θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και εφόσον δεν προκύψει απρόοπτο αποτέλεσμα, θα υπογράψει το συμβόλαιο του με την ΠΑΕ.

Η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τη Σπέτσια προβλέπει εξάμηνο δανεισμό, με οψιόν αγοράς 3,5 εκατομμυρίων ευρώ για τον Ιούνιο. Η ενεργοποίηση εναπόκειται στο Τριφύλλι, αφού δεν έχει υποχρεωτικό χαρακτήρα. Ο Ντραγκόβσκι θα υπογράψει μέχρι τις 30/6/2027, σε ενδεχόμενη αγορά του από τους «πράσινους».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντραγκόβσκι είναι η επιλογή του Φατίχ Τερίμ για την αναπλήρωση του κενού του Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Ο Ιταλός τέθηκε εκτός πλάνων μετά την άρνηση του να ανανεώσει και την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του προς τους Γιάννη Αλαφούζο και Τερίμ.

Ο Λοντίγκιν είδε τους συμπαίκτες του να τρέχουν πάνω του και τους έκανε νεύμα να... προσέχουν (vid)

Ο Λοντίγκιν είδε τους συμπαίκτες του να τρέχουν πάνω του και τους έκανε νεύμα να... προσέχουν (vid)

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μετά την πρόκριση του «τριφυλλιού» έτρεξαν πάνω στον Γιούρι Λοντίγκιν κι εκείνος τους τους έκανε νεύμα να προσέξουν το κεφάλι του.

O Ντραγκόβσκι έχει φέτος 14 συμμετοχές με τη Σπέτσια στη Serie B και στο ιταλικό Κύπελλο, με συνολικό χρόνο 1.290 αγωνιστικά λεπτά και με παθητικό 22 γκολ, μετρώντας και τρία «clean sheet».  

Ο Ντραγκόβσκι προορίζεται για να συγκροτήσει δίδυμο με τον Γιούρι Λοντίγκιν και θα προσπαθήσει να διεκδικήσει τη θέση του ομογενή τερματοφύλακα. Ο οποίος έδειξε με την απόδοση του στα τρία συνεχόμενα ντέρμπι πως θα... πουλήσει ακριβά το τομάρι του.