Ο Λοντίγκιν είδε τους συμπαίκτες του να τρέχουν πάνω του και τους έκανε νεύμα να... προσέχουν (vid)

Αϊτόρ - Λοντίγκιν - Μπερνάρ

i

Αϊτόρ - Λοντίγκιν - Μπερνάρ/©Intime

Ο Λοντίγκιν είδε τους συμπαίκτες του να τρέχουν πάνω του και τους έκανε νεύμα να... προσέχουν (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:34 - 18.01.2024 / Ανανεώθηκε: 15:35 - 18.01.2024

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μετά την πρόκριση του «τριφυλλιού» έτρεξαν πάνω στον Γιούρι Λοντίγκιν κι εκείνος τους τους έκανε νεύμα να προσέξουν το κεφάλι του.

Στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες ο Παναθηναϊκός. Μετά από μια συγκλονιστική σε εξέλιξη διαδικασία των πέναλτι και αφού χρειάστηκαν 16 εκτελέσεις από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού οι «πράσινοι» πήραν το εισιτήριο για τους «8» της διοργάνωσης επικρατώντας με 7-6 (κ.δ. 0-0) του «αιώνιου» αντιπάλου τους

Ήρωας για το «τριφύλλι» ήταν ο Γιούρι Λοντίγκιν, καθώς απέκρουσε το πέναλτι του Ζοάο Καρβάλιο ενώ μοιραίος για τον Ολυμπιακό πλην του Πορτογάλου ήταν κι ο Μαντί Καμαρά που αστόχησε στο όγδοο πέναλτι για τους Πειραιώτες.

Μετά το χαμένο πέναλτι του Καμαρά, όλοι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού άρχισαν να τρέχουν πάνω στον Λοντίγκιν. Ο 33χρονος Ρώσος τερματοφύλακας, ο οποίος αγωνιζόταν από το 75ο λεπτό του ντέρμπι με διχτάκι στο κεφάλι του μετά τον τραυματισμό του έκανε νεύμα στους συμπαίκτες του να προσέχουν για να μην το χτυπήσουν.