O Βίτορ Ούγκο έπαιξε στο φιλικό της Μπαΐα με τη Μπλάκμπερν (vid)

Βίτορ Ούγκο

i

Esporte Clube Bahia

O Βίτορ Ούγκο έπαιξε στο φιλικό της Μπαΐα με τη Μπλάκμπερν (vid)

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:08 - 18.01.2024 / Ανανεώθηκε: 14:10 - 18.01.2024

Έτοιμος για δράση θα έρθει ο Βίτορ Ούγκο στον Παναθηναϊκού, αφού ο Βραζιλιάνος στόπερ πήρε μέρος στο φιλικό της Μπαΐα με την Μπλάκμπερν Ρόβερς στο Μάντσεστερ.

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού συμφώνησαν με τη Σπέτσια για τον δανεισμό του Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι και ο Πολωνός γκολκίπερ αναμένεται σήμερα στην Αθήνα. Παράλληλα, οι «πράσινοι» εντείνουν τις επαφές με τη Μπαΐα για την απόκτηση του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, Βίτορ Ούγκο.

Ο αριστεροπόδαρος στόπερ τα έχει βρει με τους ανθρώπους του Τριφυλλιού για τους όρους της συνεργασίας τους, όμως περιμένει τη συναίνεση της ομάδας του για να έρθει στην Ελλάδα. Οι διαπραγματεύσεις έχουν προχωρήσει και η συμφωνία με τη Μπαΐα προβάλλει ως το επικρατέστερο ενδεχόμενο.

Πάντως, μέχρι να πάρει την άδεια να ταξιδέψει στην Αθήνα, ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός συμμετέχει χωρίς αστερίσκους στις υποχρεώσεις της Μπαΐα. Η οποία βρίσκεται στο Μάντσεστερ και πραγματοποιεί προετοιμασία στις εγκαταστάσεις της Σίτι, για το Campeonato Brasileiro.

O Βίτορ Ούγκο αγωνίστηκε στο φιλικό που έπαιξε η Μπαΐα με τη Μπλάκμπερν Ρόβερς, που έληξε ισόπαλο 3-3. Ο Ούγκο ήταν ο αριστερός στόπερ στο 4-4-2 που εφαρμόζει ο προπονητής του, παλαίμαχος τερματοφύλακας, Ροζέριο Σένι. 

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός έμεινε στο γήπεδο για 45 λεπτά και κατόπιν αντικαταστάθηκε. Με τον Σένι να μοιράζει τον χρόνο σε δύο διαφορετικές ενδεκάδες για να μην επιβαρύνει τους παίκτες από τις δυνατές προπονήσεις.

Ο Βίτορ Ούγκο δεν έχει ρυθμό και το τελευταίο επίσημο ματς που έπαιξε, ήταν στις 7 Δεκεμβρίου του 2023, στη νίκη της Μπαΐα με 4-1 επί της Ατλέτικο Μινέιρο στο φινάλε του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος.

Tags: