Το «αντίο» της... Τραπεζούντας στον Μπακασέτα (pic)

Τάσος Μπακασέτας

i

Intime

Το «αντίο» της... Τραπεζούντας στον Μπακασέτα (pic)

Μπάμπης Τσιμπίδας 19:04 - 19.01.2024 / Ανανεώθηκε: 19:14 - 19.01.2024

Ο Τούρκος κομμωτής του Τάσου Μπακασέτα τον αποχαιρέτησε με ένα... επαγγελματικό Insta-story, ενώ ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας ετοιμάζεται για την επιστροφή στην Αθήνα.

Ο Τάσος Μπακασέτας περνάει τα τελευταία 24ωρα του στην Τραπεζούντα, αφού τη Δευτέρα αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας διεθνής εγκαταστάθηκε στην τουρκική πόλη πριν τρία χρόνια, στις 30 Ιανουαρίου του 2021 και έχει καλλιεργήσει σχέσεις με πολλούς ντόπιους.

Ένας από αυτούς, είναι ο Τούρκος κομμωτής, Εσάτ Μουλτού, το κομμωτήριο του οποίου ο Μπακασέτας επισκέφτηκε πριν αναχωρήσει. Ο Τούρκος ξύρισε τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας για τελευταία φορά και τον αποχαιρέτησε με μία κοινή φωτογραφία και με ένα Insta-story με το μήνυμα «τελευταίο ξύρισμα».

Είναι ένας άτυπος αποχαιρετισμός από μία πόλη που αγάπησε τον Μπακασέτα, την τριετία που αγωνίστηκε στην τοπική ομάδα. Με τον κύκλο να κλείνει τυπικά την Κυριακή, στο ντέρμπι της Τραμπζονσπόρ με τη Γαλατάσαραϊ.

Επιπλέον, είναι η πρώτη σοβαρή ένδειξη ότι ο Μπακασέτας φεύγει, αφού μέχρι τώρα, ούτε ο πρόεδρος της Τραμπζονσπόρ, ούτε ο προπονητής στις δηλώσεις τους, παραδέχτηκαν ότι θα μετακινηθεί άμεσα στους «πράσινους».

Ο Μπακασέτας έχει ήδη μαζέψει τα πράγματα του και ετοιμάζεται για την οριστική επιστροφή στην Αθήνα. Ο διεθνής μέσος παίρνει μέρος στις προπονήσεις της Τραμπζονσπόρ και η χρησιμοποίηση του στο κυριακάτικο παιχνίδι εξαρτάται από τον προπονητή του.

Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει με την ομάδα της Τραπεζούντας για την πρόωρη αποδέσμευση του Μπακασέτα και θα πληρώσει 1,1 εκατομμύριο ευρώ για τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή. Ο Έλληνας μέσος θα υπογράψει συμβόλαιο 2,5 ετών με ετήσιες αποδοχές που θα αγγίξουν τα 1,6 εκατομμύρια ευρώ καθαρά και έχει αρκετά μπόνους επίτευξης στόχων.