«Η Τράμπζονσπορ θα αντικαταστήσει τον Μπακασέτα με τον Χάμες»

Ο Χάμες Ροντρίγκες

i

© Intime

«Η Τράμπζονσπορ θα αντικαταστήσει τον Μπακασέτα με τον Χάμες»

Κώστας Τόπας 10:13 - 19.01.2024

Την απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκες θα επιδιώξουν οι άνθρωποι της Τράμπζονσπορ, προκειμένου να αντικαταστήσουν τον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος θα ενταχθεί στον Παναθηναϊκό.

Ο Τάσος Μπακασέτας αναμένεται την Δευτέρα (22/01) στην Ελλάδα προκειμένου να βάλει την υπογραφή του στον Παναθηναϊκό και να ενταχθεί στη νέα του ομάδα. Ο 30χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός αναμένεται να αγωνιστεί στον εντός έδρας (21/01, 18:00) αγώνα πρωταθλήματος της Τράμπζονσπορ με την Γαλατάσαραϊ για την 21η αγωνιστική κι έπειτα θα ετοιμάσει βαλίτσες για την χώρα μας.

Η τουρκική ομάδα ωστόσο δεν θα αφήσει έτσι το «κενό» που θα δημιουργηθεί στη θέση του Τάσου Μπακασέτα. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Fanatik» η Τράμπζονσπορ αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση του άλλοτε μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού, Χάμες Ροντρίγκες. Ο Κολομβιανός ανήκε στη Σάο Πάολο, έναν από τους σημαντικούς συλλόγους της Βραζιλίας, μέχρι το 2025 και μέχρι σήμερα έχει παίξει 14 αγώνες σκοράροντας δύο γκολ και δύο ασίστ.

Όπως έγινε γνωστό, ο πρόεδρος, Ερτουγρούλ Ντογκάν και το επιτελείο της Τράμπζονσπορ συζήτησαν για τις οικονομικές συνθήκες του 32χρονου σούπερ σταρ και δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ημερών να υπάρξουν εξελίξεις γύρω από την υπόθεση.