H εντυπωσιακή σύντροφος του Ντραγκόβσκι, Αγκνιέσκα Αμπράμ που φτιάχνει βαλίτσες για Αθήνα
i

© PrtScr

H εντυπωσιακή σύντροφος του Ντραγκόβσκι, Αγκνιέσκα Αμπράμ που φτιάχνει βαλίτσες για Αθήνα

Γιάννης Λιβανός • 16:09 - 19.01.2024 / Ανανεώθηκε: 18:01 - 19.01.2024

Στην Αθήνα έφτασε ο νέος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του «στους πράσινους». Σύντομα στην Αθήνα και η πανέμορφη σύζυγος του, Αγκνιέσκα Αμπράμ.

Τα πράσινα θα φοράει μέχρι το καλοκαίρι ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι, ο οποίος έφτασε το μεσημέρι στην Αθήνα, για να ολοκληρώσει την μετακίνηση του από την Σπέτσια στον Παναθηναϊκό.

Το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές κάνει λόγο για εξάμηνο δανεισμό, με οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή το επόμενο καλοκαίρι, με το ποσό να ανέρχεται στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ.

Μπορεί ο Πολωνός πορτιέρο να έφτασε στην Αθήνα συνοδευόμενος από τον μάνατζερ του, Μάριους Κουλέζα, ωστόσο τις επόμενες ημέρες αναμένεται στην πρωτεύουσα και η όμορφη σύζυγος του. 

Ντραγκόβσκι: «Ο Τερίμ βασικός λόγος για να έρθω στον Παναθηναϊκό»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:48 - 19.01.2024

Ντραγκόβσκι: «Ο Τερίμ βασικός λόγος για να έρθω στον Παναθηναϊκό»

Ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι βρίσκεται στην Αθήνα μαζί με τον μάνατζερ του, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Ανυπόμονος να ενσωματωθεί στο Τριφύλλι δήλωσε ο Πολωνός τερματοφύλακας.

Ο Ντραγκόβσκι παντρεύτηκε με την Αγκνιέσκα Αμπράμ τον Ιούνιο του 2022, λίγο μετά τον ερχομό του γιου τους. Το ζευγάρι μάλιστα προέβη σε «γαμοβάπτιση» τελώντας έτσι μαζί και τα δύο ιερά μυστήρια.