Ντραγκόβσκι: «Ο Τερίμ βασικός λόγος για να έρθω στον Παναθηναϊκό»

Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι

i

Intime

Ντραγκόβσκι: «Ο Τερίμ βασικός λόγος για να έρθω στον Παναθηναϊκό»

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:48 - 19.01.2024 / Ανανεώθηκε: 15:22 - 19.01.2024

Ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι βρίσκεται στην Αθήνα μαζί με τον μάνατζερ του, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Ανυπόμονος να ενσωματωθεί στο Τριφύλλι δήλωσε ο Πολωνός τερματοφύλακας.

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Ο Πολωνός γκολκίπερ ήρθε με πτήση από το Μιλάνο και συνοδεύεται από τον μάνατζερ του, Μάριους Κουλέζα.

Τον Ντραγκόβσκι υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» άνθρωποι του Παναθηναϊκού, οι οποίοι τον οδήγησαν στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει τις πρώτες μέρες της παραμονής του στην ελληνική πρωτεύουσα.

Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι: Το «χρυσό γάντι» που έρχεται στον Παναθηναϊκό – Το απίθανο ρεκόρ και η ατυχία στο Μουντιάλ (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:35 - 18.01.2024

Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι: Το «χρυσό γάντι» που έρχεται στον Παναθηναϊκό – Το απίθανο ρεκόρ και η ατυχία στο Μουντιάλ (vid)

Ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι είναι ο αντικαταστάτης του Μπρινιόλι στον Παναθηναϊκό. Ο διεθνής Πολωνός γκολκίπερ κατέγραψε μία απίθανη επίδοση στο ματς με την Αταλάντα, ενώ στάθηκε άτυχος κι έχασε το Μουντιάλ του Κατάρ.

O Ντραγκόβσκι μίλησε στους δημοσιογράφους, οι οποίοι περίμεναν την άφιξη του και εξέφρασε τη χαρά του για τη μεταγραφή: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Δεν βλέπω την ώρα να μπω μέσα στην ομάδα. Ελπίζω να ολοκληρώσουμε γρήγορα τα διαδικαστικά για να ενταχθώ στις προπονήσεις», 

Ο Ντραγκόβσκι δήλωσε ανυπόμονος να συνεργαστεί με τον Τερίμ: «Ο Φατίχ Τερίμ είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο, πέρασε και από την Ιταλία και ήταν βασικός συντελεστής για να έρθω στον Παναθηναϊκό».

Επίσης, ο 26χρονος τερματοφύλακας έδειξε ενημερωμένος για τους φετινούς στόχους του Τριφυλλιού: «Μου έχουν ήδη πει ότι ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλο στόχο το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Οι στόχοι μας είναι σαφείς και ανυπομονώ να αρχίσω προπονήσεις με την ομάδα για να τη βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις».

Ο Ντραγκόβσκι παραδέχτηκε πως η επιλογή να φορέσει μπλούζα πράσινης απόχρωσης κατά την άφιξη του στην Αθήνα, σχετίζεται ευθέως με τον Παναθηναϊκό: «Προσπάθησα να επιλέξω και να φορέσω κάποια χρώματα σχετικά με την ομάδα. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο κι ανυπομονώ να αγωνιστώ με τη φανέλα της ομάδας και να είμαστε όλοι μαζί».

Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι Intime

O Παναθηναϊκός συμφώνησε με τη Σπέτσια για εξάμηνο δανεισμό του Ντραγκόβσκι, ενώ στη συμφωνία προβλέπεται οψιόν αγοράς 3.5 εκατομμυρίων ευρώ για τον Ιούνιο. Σε ενδεχόμενη ενεργοποίηση της ρήτρας, ο 26χρονος τερματοφύλακας θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2027.

Ο Ντραγκόβσκι επιθυμεί να διεκδικήσει τη συμμετοχή του στο Euro 2024 με την Πολωνία και θα προσπαθήσει να τα καταφέρει μέσω του Παναθηναϊκού.