O Παναθηναϊκός παρουσίασε τον... δράκο Ντραγκόβσκι -  Το επικό σχόλιο του Στιλ

O Παναθηναϊκός παρουσίασε τον... δράκο Ντραγκόβσκι - Το επικό σχόλιο του Στιλ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:06 - 19.01.2024 / Ανανεώθηκε: 17:18 - 19.01.2024

Με ξεχωριστό τρόπο παρουσίασε τον νέο της τερματοφύλακα, Μπαρτολομιέι Ντραγκόβσκι, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, παρομοιάζοντας τον με... δράκο.

Ο Παναθηναϊκός βαδίζει σε νέα εποχή, όσον αφορά τα δοκάρια της εστίας του. Οι «πράσινοι» έκαναν δικό τους τον Μπαρτολομιέι Ντραγκόβσκι, ο οποίος έφτασε στην Ελλάδα το μεσημέρι της Παρασκευής (19/1). 

Τον Ντραγκόβσκι υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» άνθρωποι του Παναθηναϊκού, οι οποίοι τον οδήγησαν στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει τις πρώτες μέρες της παραμονής του στην ελληνική πρωτεύουσα.

Όσο για το πως τον παρουσίασε η νέα του ομάδα, το «τριφύλλι» το έκανε με πολύ ξεχωριστό τρόπο. Ο σύλλογος ανέβασε ένα βίντεο στα social media, στο οποίο παρομοίαζε τον Πολωνό με... δράκο. Μάλιστα ακολούθησε και το επικό σχόλιο του πρώην τερματοφύλακα της ομάδας, Λουκ Στιλ, ο οποίος έγραψε πως: «Γενικά με τρομάζετε λίγο« 

Ντραγκόβσκι μίλησε στους δημοσιογράφους, οι οποίοι περίμεναν την άφιξη του και εξέφρασε τη χαρά του για τη μεταγραφή: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Δεν βλέπω την ώρα να μπω μέσα στην ομάδα. Ελπίζω να ολοκληρώσουμε γρήγορα τα διαδικαστικά για να ενταχθώ στις προπονήσεις»,

H εντυπωσιακή σύντροφος του Ντραγκόβσκι, Αγκνιέσκα Αμπράμ που φτιάχνει βαλίτσες για Αθήνα
SPORT+

16:09 - 19.01.2024

H εντυπωσιακή σύντροφος του Ντραγκόβσκι, Αγκνιέσκα Αμπράμ που φτιάχνει βαλίτσες για Αθήνα

Στην Αθήνα έφτασε ο νέος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του «στους πράσινους». Σύντομα στην Αθήνα και η πανέμορφη σύζυγος του, Αγκνιέσκα Αμπράμ.

Ο Ντραγκόβσκι δήλωσε ανυπόμονος να συνεργαστεί με τον Τερίμ: «Ο Φατίχ Τερίμ είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο, πέρασε και από την Ιταλία και ήταν βασικός συντελεστής για να έρθω στον Παναθηναϊκό».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 26χρονος ήρθε στην Ελλάδα προκειμένου να αντικαταστήσει τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Ο Ιταλός τερματοφύλακας γνωστοποίησε στην ομάδα πως δεν έχει σκοπό να παραμένει στην ομάδα και ως εκ τούτου θα αποτελέσει παρελθόν.