«Ενδιαφέρεται και για τον Αμπντουλκαντίρ Ομούρ ο Παναθηναϊκός»
i

©Photo by BSR Agency/Getty Images

«Ενδιαφέρεται και για τον Αμπντουλκαντίρ Ομούρ ο Παναθηναϊκός»

Δημήτρης Χούπης 12:04 - 20.01.2024 / Ανανεώθηκε: 12:06 - 20.01.2024

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Τουρκία ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Αμπντουλκαντίρ Ομούρ της Τράμπζονσπορ.

Μετά τον Τάσο Μπακασέτα ο Παναθηναϊκός πάει να πάρει κι άλλον παίκτη από τον Τράμπζονσπορ, σύμφωνα με τους Τούρκους. Πιο αναλυτικά δημοσίευμα της Hurriyet υποστηρίζει πως οι «πράσινοι» έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Αμπντουλκαντίρ Ομούρ, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της ομάδας. 

Ενώ ο ίδιος έχει δηλώσει πως θέλει να αποχωρήσει. Μάλιστα αναφέρεται πως ο παίκτης δεν βρίσκεται καν στις προπονήσεις σύμφωνα με τον προπονητή, Αμπντουλάχ Αβτσί. Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Αμπντουλκαντίρ και την ίδια ώρα είναι έτοιμος να καταθέσει πρόταση στην Τράμπζονσπορ

Ο Τούρκος μέσος αποτελεί «προϊόν» της ακαδημίας της ομάδας της Τραπεζούντας και μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως δεκάρι όσο και ως οχτάρι. Τη φετινή σεζόν μετράει 17 συμμετοχές και έξι ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2027. 

Το ποσό λοιπόν που ζητάει η Τράμπζονσπορ για την παραχώρησή του, αν και δεν τον υπολογίζει, είναι στα πέντε εκατομμύρια ευρώ. Εκτός από τον Παναθηναϊκό ενδιαφέρον έχουν δείξει και ομάδες από την Ολλανδία.