Το «αντίο» με... Google Translate στον Μπακασέτα από τον μπαρμπέρη του

Ο Μπακασέτας με τον μπαρμπέρη

Το «αντίο» με... Google Translate στον Μπακασέτα από τον μπαρμπέρη του

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:38 - 19.01.2024 / Ανανεώθηκε: 21:38 - 19.01.2024

Ο μπαρμπέρης του Τάσου Μπακασέτα θέλησε να αποχαιρετήσει τον οσονούπω παίκτη του Παναθηναϊκού και το έκανε μέσω... Google Translate

Ο Τάσος Μπακασέτας ετοιμάζεται να αποτελέσει παρελθόν από την Τουρκία, με τον ίδιο να ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα. Προορισμός του η Αθήνα, όπου και θα υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό

Τα πολλά χρόνια παρουσίας του στην Τουρκία, για λογαριασμό της Τραμπζονσπόρ, του πρόσφεραν πολλές φιλίες και μία από αυτές ήταν και με τον μπαρμπέρη του. Ο τελευταίος, μάλιστα, δεν θα μπορούσε να μην αποχαιρετήσει τον 30χρονο μεσοεπιθετικό. 

Εντούτοις η προσπάθεια του για το αντίο ήταν λίγο περίεργη. Ο εν λόγω μπαρμπέρης ανέβασε ένα ποστ στα social media, το οποίο περιλάμβανε μία φράση γραμμένη από το... Google Translate. 

«Σε αγαπώ βασιλιά του ανθρώπου, καλή σου τύχη πατέρα... Τελευταίο κούρεμα», έγραψε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του, το οποίο περιλάμβανε μία φωτογραφία με τους δύο αγκαλιά. 

Το όνομα του Τάσου Μπακασέτα ήρθε στην «πράσινη» επικαιρότητα αμέσως μετά τη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Φατίχ Τερίμ. Τότε, δημοσίευμα στην Τουρκία ανέφεραν ότι ο νέος προπονητής του τριφυλλιού δεν θα έλεγε «όχι» στην απόκτηση του αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας.

Όλον αυτόν τον καιρό η πλευρά του παίκτη και του Παναθηναϊκού ήταν σε διαπραγματεύσεις. Ωστόσο, η καθοριστική συνάντηση έγινε το βράδυ της Τρίτης (16/1) στην Τραπεζούντα, εκεί όπου ολοκληρώθηκαν όλα.