Για την επιστροφή στις νίκες ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Λαμία
i

©intime

Για την επιστροφή στις νίκες ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Λαμία

Δημήτρης Χούπης 08:41 - 24.04.2024 / Ανανεώθηκε: 08:42 - 24.04.2024

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τη Λαμία για την 7η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Superleague με στόχο να επιστρέψει στις νίκες και να μείνει... ζωντανός για τη μάχη του τίτλου.

Η Λαμία υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Α. Διάκος στο παιχνίδι που ανοίγει την 7η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Superleague.

Ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 1-2 στο Γ. Καραϊσκάκης θέλει να επιστρέψει στις νίκες με στόχο να παραμείνει κοντά στην κορυφή, αλλά και στη μάχη του τίτλου. Από την άλλη η ομάδα της Φθιώτιδας δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά ψάχνει τους πρώτους της βαθμούς στη διαδικασία των playoffs.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είδε τον Γιάννη Κωνσταντέλια να επιστρέφει στην αποστολή μετά την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, αλλά ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς συμπλήρωσε κάρτες και δεν θα είναι στο παιχνίδι. Εκτός επίσης έμειναν οι Νάσμπεργκ, Τσιγγάρας και Τζίμας.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ - Βασιλαντωνόπουλο, Τζανετόπουλο, Κορνέζο, Αμαράλ - Τζανδάρη, Σλίβκα - Νούνιες, Τσιλούλη, Λέι - Μάλτσι.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι - Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα - Οζντόεφ, Μεϊτέ - Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας, Τάισον - Τόμας.