Αν είναι πέναλτι του Κουλιεράκη τότε ο Ρίτσαρντς πρέπει να... απελαθεί

ΠΑΟΚ

i

©intime

Αν είναι πέναλτι του Κουλιεράκη τότε ο Ρίτσαρντς πρέπει να... απελαθεί

Μάνος Τσαλγατίδης 11:39 - 22.04.2024 / Ανανεώθηκε: 12:39 - 22.04.2024

Ο Μάνος Τσαλγατίδης γράφει για την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης και την ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος.

Μετά και το χθεσινό παιχνίδι και την ήττα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό οι περισσότεροι έχουν ξανά ξεγραμμένο τον Δικέφαλο. Καλό αυτό, θα πω εγώ, καθώς φέτος έτσι τον είχαν όλοι και τελικά οι «ασπρόμαυροι» ήταν αυτοί που τερμάτισαν πρώτοι στην κανονική διάρκεια της σεζόν.

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Θες το πρωτάθλημα ΠΑΟΚ; Κάνε το 5 στα 5. Αρχικά πρέπει το σύνολο του Λουτσέσκου να κερδίσει τη Λαμία και στην πορεία να καταφέρει να κερδίσει στην Τούμπα (που φέτος τον πληγώνει) ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Αν γίνει αυτό τότε οι «ασπρόμαυροι» στην τελευταία αγωνιστική μπορούν να πετύχουν τα πάντα. Βέβαια, δεν είναι κάτι απλό αυτό, αλλά αν ο Δικέφαλος θέλει το τρόπαιο, αυτός είναι ο δρόμος.

Βέβαια, για να τα λέμε όλα μέχρι στιγμής αυτό το γκρουπ δείχνει πως είναι μαλωμένο με το πάθος. Οι σφυγμοί σε όλη τη σεζόν (πλην μερικών ματς) είναι σχεδόν μηδενικοί. Αυτός όμως είναι ο φετινός Δικέφαλος μια ομάδα χωρίς ένταση, χωρίς πάθος, που με το πλάνο της και το ποδόσφαιρο της κατάφερε να παίρνει αυτό που θέλει. Δεν άλλαξε κάτι σε αυτόν τον τομέα. Αυτό που άλλαξε είναι πως προφανώς οι αντίπαλοι έμαθαν πάνω κάτω τον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ συν το γεγονός πως υπάρχουν ποδοσφαιριστές που παιρνούν παρατεταμένο ντεφορμάρισμα δεν θέλει και πολύ.

Άλλωστε, είναι γεγονός πως η ποιότητα και το βάθος του πάγκου των «ασπρόμαυρων» είναι χαμηλότερα σε σχέση με τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου. Στο Καραϊσκάκης ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός, όχι πως ο Ολυμπιακός ήταν, αλλά αυτό δεν δίνει το δικαίωμα σε κανέναν διαιτητή, επόπτη, και VAR να αλλοιώνει έτσι έναν αγώνα. Τα δύο γκολ των «ερυθρολεύκων» έχουν ξεκάθαρα τη σφραγίδα του. Αν είδαν πέναλτι στην επαφή του Κουλιεράκη με τον Ναβάρο, τότε ο Ρίτσαρντς για το φάουλ (που δεν δίνεται στον Σάστρε) πρέπει να απελαθεί από τη χώρα! Μιλάμε για εγκληματικά λάθη άπειρων διαιτητών που δεν είναι δυνατόν να ορίζονται σε τόσο σημαντικά παιχνίδια.

Αν ο Φρόιντφελντ δεν μπορεί να φέρει κανονικούς και υψηλού επιπέδου διαιτητές, ε ας μαζέψει τα μπογαλάκια του και ας φύγει. Δεν είναι πως δούλεψε ιδιαίτερα πολύ έως τώρα.

Τώρα όσον αφορά αυτούς που δηλώνουν φίλοι του ΠΑΟΚ και περιμένουν στη γωνία για ήττα και στραβοπάτημα της ομάδας προκειμένου να επιτεθούν σε προπονητή και παίκτες το πράγμα είναι απλό. Δεν είναι υποστηρικτές της ομάδας και χρειάζονται έναν καλό ψυχολόγο.