Λαμία σε ΚΕΔ: «Ανεκδιήγητη η διαιτησία με τον Παναθηναϊκό, απαιτούμε στα εναπομείναντα παιχνίδια των playoffs ξένους»

Λαμία - Ολυμπιακός

i

© Intime

Λαμία σε ΚΕΔ: «Ανεκδιήγητη η διαιτησία με τον Παναθηναϊκό, απαιτούμε στα εναπομείναντα παιχνίδια των playoffs ξένους»

Άγγελος Φραγκισκάτος 09:22 - 17.04.2024 / Ανανεώθηκε: 09:31 - 17.04.2024

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία με επιστολή της στην ΚΕΔ κατέθεσε αίτημα για ξένους διαιτητές στα εναπομείναντα παιχνίδια της για τα playoffs της Stoiximan Super League.

Επιστολή προς την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ και τον Αρχιδιαιτητή, Πίτερ Φρόιντφελντ, έστειλε η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία.

Συγκεκριμένα η ομάδα της Φθιώτιδας εξέφρασε τα παράπονά της για τη διαιτησία του κ. Παπαπέτρου στην εκτός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό με 3-1, ενώ παράλληλα ζητάει ξένους διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια της, αρχής γενομένης από το προσεχές με τους πράσινους στο «Αθανάσιος Διάκος». 

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επιστολή της ΠΑΕ Λαμίας:

«Αξιότιμε κ. Φρόιντφελντ,

Αξιότιμα μέλη της ΚΕΔ/ΕΠΟ,

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία έπειτα και από την ανεκδιήγητη διαιτησία του κ. Παπαπετρου στον αγώνα μας εναντίον της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπου ο διεθνής ρέφερι εμφανίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο με περισσότερο άγχος ακόμη και από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Αλαφούζο, απαιτούμε όπως σε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια της ομάδας μας στα playoffs, αρχής γενομένης από το προσεχές με τον Παναθηναϊκό, οριστούν ξένοι διαιτητές σε αγωνιστικό χώρο και VAR.

Η διαφύλαξη της αξιοπιστίας του πρωταθλήματος θα πρέπει να αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για όλους μας.

Μετά τιμής,

ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία»

Επίθεση από αγνώστους με πέτρες στο πούλμαν της Λαμίας

Ένα απρόοπτο περιλάμβανε η επιστροφή της Λαμίας από την Αθήνα, εκεί όπου αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «lamianow.gr», το πούλμαν της ομάδας δέχθηκε επίθεση από αγνώστους λίγο μετά τις 22.30 το βράδυ της Κυριακής (14.04.2024), στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου, Φθιώτιδας. Όπως αναφέρεται, ο οδηγός του πούλμαν της ομάδας πέρασε το 1ο τούνελ του Αγίου Κωνσταντίνου, μετά το παρκινγκ στο ύψος της πεζογέφυρας και είδε ενστικτωδώς 5-6 άτομα να ρίχνουν προς το λεωφορείο αντικείμενα.

Ο οδηγός του πούλμαν δεν αιφνιδιάστηκε ενώ για καλή του τύχη τα αντικείμενα δεν προκαλέσουν θραύση στο παρμπρίζ. Ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο αναστατώθηκαν (δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός) και λίγα μέτρα μετά ο οδηγός κατέβηκε από το όχημα προκειμένου να ελέγξει ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Οι άνθρωποι της ομάδας κατήγγειλαν το συμβάν στην Αστυνομία, στο ύψος της Σκάρφειας που είχε περιπολικό, προκειμένου να ερευνηθεί το περιστατικό. Επίσημη καταγγελία θα γίνει στο Α.Τ Λαμίας.