Με... τεσσάρα ολοκληρώθηκε το πρώτο τεστ της Λαμίας
i

© Lamia FC

Με... τεσσάρα ολοκληρώθηκε το πρώτο τεστ της Λαμίας

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:43 - 22.07.2023

Η Λαμία ήταν καταιγιστική κόντρα στη VVCS, της οποία και επικράτησε με σκορ 4-0 στο πρώτο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους.

Το πρώτο της φιλικό επί ολλανδικού εδάφους ολοκλήρωσε με επιτυχία η Λαμία, η οποία επικράτησε με 4-0 της VVCS. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου ήταν εξαιρετική σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ολοκληρώνοντας με επιτυχία την πρώτη της αποστολή.

Όσον αφορά τον αγώνα, ο Τόσιτς στο 42ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, με την... καταιγίδα να ξεσπά στο δεύτερο μέρος. Ο Τζανετόπουλος έκανε το 2-0 (54') για να ακολουθήσει ο Μαρτίνεθ έξι λεπτά αργοτερα σκοράροντας το τρίτο τέρμα της ομάδας του. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης ο Τσούκαλος.

Για την ιστορία, η ομάδα που αντιμετώπισαν οι Φθιωτοί αποτελεί επί της ουσίας μία «μεικτή Ολλανδίας», η οποία απαρτίζεται από επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της χώρας που δεν έχουν ακόμα συμβόλαιο. 

H Λαμία ξεκίνησε με τους: Κοσέλεφ, Τζανετόπουλο, Πάβλοβετς, Σαραμαντά, Σλίβκα, Στάνκο, Βασιλαντωνόπουλο, Μουλά, Τσιλούλη, Τόσιτς, Ακούνια. 

Έκλεισαν οι τηλεοπτικές εκκρεμότητες για τη σεζόν 2023-24, ο χάρτης της επόμενης Super League
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:24 - 21.07.2023

Έκλεισαν οι τηλεοπτικές εκκρεμότητες για τη σεζόν 2023-24, ο χάρτης της επόμενης Super League

Με τις συμφωνίες των Ατρόμητου, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρα Τρίπολης και Πανσερραϊκού ολοκληρώθηκαν οι εκκρεμότητες για τα τηλεοπτικά της Super League 2023-24. Ο χάρτης των δικαιωμάτων της επερχόμενης σεζόν.

Στην αναμέτρηση αγωνίστηκαν επίσης οι: Νάγκι, Γιαννούτσος, Σιμόν, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ, Τσούκαλος, Μάλτσι, Χατζηεμμανουήλ, Κοντονίκος, Λαμπρόπουλος.