Ο Λαουτάρο Μαρτίνες παντρεύεται την εντυπωσιακή Αγκουστίνα
i

/printscreen

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες παντρεύεται την εντυπωσιακή Αγκουστίνα

Sportal newsroom 15:21 - 29.05.2023

Λίγες μέρες πριν το τελικό του Champions League, όπου διεκδικούν το τρόπαιο η Ίντερ και η Μάντσεστερ Σίτι, ο Λαουτάρο Μαρτίνες θα παντρευτεί και με θρησκευτικό γάμο την Αγκουστίνα Γκαντόλφο.

Στις 10 Ιουνίου η Μάντσεστερ Σίτι και η Ίντερ θα κοντραριστούν στον τελικό του Champions League στην Κωνσταντινούπολη. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα θα παλέψει για το πρώτο τρόπαιο με τα «μεγάλα αυτιά» στην ιστορία της και οι «νερατζούρι» το τέταρτο. 

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες έχει την ευκαιρία αν η Ίντερ κατακτήσει τον τίτλο να μπει σε μία κλειστή λίστα. Να γίνει ο δωδέκατος ποδοσφαιριστής που κατακτά την ίδια σεζόν Παγκόσμιο Κύπελλο και Champions League

Ο 25χρονος Αργεντινός επιθετικός και αρχηγός της Ίντερ απόψε θα παντρευτεί και με θρησκευτικό γάμο την επί σειρά ετών σύντροφό του, Αγκουστίνα Γκαντόλφο.

«Ανέβασε» τη θερμοκρασία στο Instagram η σύζυγος του Παλάσιος
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:30 - 29.05.2023

«Ανέβασε» τη θερμοκρασία στο Instagram η σύζυγος του Παλάσιος

Το ζεύγος Παλάσιος απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα κι η σύζυγος του Αργεντίνου εξτρεμ του Παναθηναϊκού, Γιόχα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη χαλάρωση τους.

Οι δυο τους είναι ζευγάρι από το καλοκαίρι του 2018. Έχει ήδη κάνει πολιτικό γάμο, αλλά το βράδυ της Δευτέρας (29/5) θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά με κάθε επισημότητα, σε μια λαμπρή τελετή. Σε αυτή αναμένεται να δώσει το «παρών» και ο καλός φίλος του Λαουτάρο Μαρτίνες και συμπαίκτης του στην εθνική Αργεντινής, Λιονέλ Μέσι.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες και η Αγκουστίνα Γκαντόλφο, που είναι πρώην αθλήτρια βόλεϊ και πλέον δραστηριοποιείται ως ιδιοκτήτρια εστιατορίου (στο Μιλάνο) και influencer έχουν αποκτήσει μία κόρη.