Ματεράτσι: «Πείτε με πουτ@@ γιο αλλά όχι Γιουβεντίνο»

Μάρκο Ματεράτσι

i

© Printscreen

Ματεράτσι: «Πείτε με πουτ@@ γιο αλλά όχι Γιουβεντίνο»

Ο Μάρκο Ματεράτσι δεν υπήρξε ποτέ φίλος της Γιουβέντους κι αυτήν τη φορά μας το απέδειξε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο.

Ο Μάρκο Ματεράτσι είχε πάντα μια… ιδιαίτερη σχέση με τους οπαδούς της Γιουβέντους και το επιβεβαίωσε με ένα σκηνικό που διηγήθηκε. Από όταν υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο μέχρι και σήμερα, οπαδός των «Μπιανκονέρι» δεν υπήρξε ποτέ. Σε συνέντευξή του στο podcast BSMT, ο άλλοτε αρχηγός της Ίντερ στάθηκε στην παρουσία του προ ημερών στη Νάπολη και επικαλέστηκε έναν διάλογο με οπαδό των φετινών πρωταθλητών Ιταλίας. 

«Ήμουν στη Νάπολη, δεν είμαι οπαδός τους αλλά χάρηκα που κατέκτησαν το πρωτάθλημα. Είναι πολύ όμορφο να βλέπεις μια πόλη να πανηγυρίζει έτσι. Ημουν στον δρόμο, μιλούσα στο τηλέφωνο και ξαφνικά ακούω έναν να μου λέει “είσαι όντως εσύ;”. Του απάντησα καταφατικά. Μου λέει “όντως;”, του λέω “ναι”. “Και δεν λες τίποτα;”, συνεχίζει, αλλά μιλούσα στο τηλέφωνο, δεν είδα ότι με κοιτούσε. “Αν δεν μιλάς είσαι Γιουβεντίνος, ούτε αυτοί μας μιλάνε”, μου είπε μετά και ένιωσα προσβεβλημένος. Προτιμώ να με λένε πουτ… γιο παρά Γιουβεντίνο», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Ματεράτσι αποκάλυψε τι πραγματικά είπε στον Ζιντάν πριν την θρυλική κουτουλιά (vid)
REST OF THE WORLD

10:41 - 09.04.2023

Ο Ματεράτσι αποκάλυψε τι πραγματικά είπε στον Ζιντάν πριν την θρυλική κουτουλιά (vid)

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Μάρκο Ματεράτσι μίλησε για τα προσβλητικά του σχόλια που ώθησαν τον Ζινεντίν Ζιντάν να τον χτυπήσει με το κεφάλι στο στήθος στη μέση του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006.

Τα συγκεκριμένα λόγια έχουν προκαλέσει πανικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς πολλοί φίλοι της Γιουβέντους αντέδρασαν. Ο Μάρκο Ματεράτσι εκτός από ποδοσφαιριστής της Ίντερ αποτέλεσε και οπαδός της. Να θυμίσουμε, στο πρόσφατο «Derby della Madonnina», Γουέσλι Σνάιντερ και Μάρκο Ματεράτσι παρακολούθησαν παρέα την αναμέτρηση της από την κερκίδα των οργανωμένων οπαδών των «νερατζούρι» κι αποθεώθηκαν.

Συγκεκριμένα, στο πέταλο των οργανωμένων της Ίντερ παραβρέθηκαν δύο θρύλοι του συλλόγου. Ο Ολλανδός, ο οποίος πέρασε 3,5 σεζόν στο Μιλάνο και κατέκτησε το Champions League με τους «νερατζούρι» το 2010, είδε τον αγώνα με την Μίλαν για τα ημιτελικά του Champions League παρέα με τους ultras του συλλόγου στο Curva Nord, με τους οπαδούς να φωνάζουν το όνομά του.

Επίσης, δίπλα του ήταν ο παλιός συμπαίκτης του και σέντερ μπακ, Μάρκο Ματεράτσι, ο οποίος έπαιζε 10 χρόνια στην Ίντερ από το 2001-2011. Η Ίντερ θα αντιμετωπίσει στον τελικό του επόμενου μήνα στην Κωνσταντινούπολη τη Μάντσεστερ Σίτι.