Η Λας Πάλμας θέλει τα ηχητικά από το VAR για το πέναλτι της Μπαρτσελόνα: «Αυτό δεν είναι φυσιολογικό» (vid)

Λας Πάλμας

Η Λας Πάλμας θέλει τα ηχητικά από το VAR για το πέναλτι της Μπαρτσελόνα: «Αυτό δεν είναι φυσιολογικό» (vid)

Κώστας Τόπας 11:27 - 05.01.2024

Εξαλλοι είναι στην Λας Πάλμας με την διαιτησία στον αγώνα κόντρα στη Μπαρτσελόνα και για το πέναλτι που καταλόγισε στις καθυστερήσεις ο ρέφερι υπέρ των «μπλαουγκράνα».

Η Μπαρτσελόνα βρέθηκε πίσω στο σκορ, αγχώθηκε αλλά τελικά κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από τα Κανάρια νησιά, επικρατώντας της Λας Πάλμας με 2-1, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκουντογκάν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ενα πέναλτι το οποίο δεν άρεσε καθόλου στους γηπεδούχους, οι οποίοι έχουν έντονα παράπονα από την διαιτησία.

«Θα κρατήσω το στόμα μου κλειστό για αυτό και δεν θα σου πω τι σκέφτομαι», είπε ο αρχηγός της Λας Πάλμας, Ροντρίγκες μετά το τέλος του αγώνα. «Ελπίζω να βγει ο ήχος VAR γιατί αυτό δεν είναι φυσιολογικό», τόνισε στη συνέχεια.

Επίσης παραπονέθηκε για το γεγονός ότι ο διαιτητής Πάμπλο Γκονζάλες Φουέρτες δεν ήθελε να του μιλήσει μετά το πέναλτι. «Οι κανονισμοί πρέπει να είναι ίδιοι για όλους, σωστά; Και νομίζω ότι ο διαιτητής πρέπει να εμφανίζεται στην οθόνη όσο το δυνατόν λιγότερο. Όχι ότι παίζουν περισσότερο πρωταγωνιστικό ρόλο από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές. Ελπίζω ότι αυτές οι δύο καθυστερημένες ήττες δεν θα κάνουν τον φόρο τους στο τέλος της σεζόν»

«Αισθάνομαι λίγο θυμό και λίγη θλίψη», πρόσθεσε ο προπονητής της Λας Πάλμας Γκαρθία Πιμιέντα. Ωστόσο, αρνήθηκε να κατηγορήσει τη διαιτησία. «Δεν μπορώ να κρίνω το πέναλτι. Αν ο διαιτητής δώσει πέναλτι και το VAR δεν επέμβει, τότε είναι απλά πέναλτι».