Όταν ο Γκατούζο προξένεψε τον Λάτο στην κόρη του αλλά έφαγε άκυρο! (vids)
i

Τζενάρο Γκατούζο & Τόνι Λάτο/PrtScr

Όταν ο Γκατούζο προξένεψε τον Λάτο στην κόρη του αλλά έφαγε άκυρο! (vids)

12:32 - 12.01.2023 / Ανανεώθηκε: 14:48 - 13.01.2023

Ο Ολυμπιακός έχει στο στόχαστρό του τον Τόνι Λάτο, ο οποίος είναι ο ιδανικός άντρας για την κόρη του Τζενάρο Γκατούζο, σύμφωνα με τα λόγια του τελευταίου...

Ο Τόνι Λάτο σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού, για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται πως έχουν σύμμαχο τον ίδιο τον παίκτη, που φέρεται να έχει διαμηνύσει στον Τζενάρο Γκατούζο την επιθυμία του να φύγει από την Βαλένθια για να μετακομίσει στην Ελλάδα.

Ο Ιταλός τεχνικός όμως φαίνεται πως κινδυνεύει να... χάσει ιδανικό άντρα για την κόρη του!

«Εχω μιλήσει πολύ με τον Τόνι, επειδή είχα δει στα στοιχεία του ότι είχε πολλούς τραυματισμούς. Με άκουσε και τώρα είναι καλά. Νομίζω πως διαχειριζόμαστε την κατάσταση καλά, σε αυτό το σημείο είμαι χαρούμενος γι’ αυτόν, είναι τρομερός, πολύ ταπεινός. Είναι ο... ιδανικός άντρας. Είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε, είναι φοβερός τύπος. Η κόρη μου είναι πολύ μικρή, μόλις 18. Αλλά κάποιος σαν τον Τόνι είναι ο ιδανικός γι' αυτήν, της μιλάω για εκείνον. Τον βλέπετε, πόσο ταπεινός και δουλευταράς είναι», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γκατούζο για τον Λάτο, ο οποίος από πλευράς του απάντησε: «Δεν ξέρω τι να πω, πάω πολύ τον προπονητή αλλά έχω κοπέλα»!