Ανακοίνωσε τον Γιάννη Πετράκη ο Λεβαδειακός
i

Γιάννης Πετράκης/ printscreen ΠΑΕ Λεβαδειακός

Ανακοίνωσε τον Γιάννη Πετράκη ο Λεβαδειακός

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:36 - 16.02.2023 / Ανανεώθηκε: 13:41 - 16.02.2023

Ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Γιάννης Πετράκη μετά το «διαζύγιο» με τον Γιάσμικο Βέλιτς.

Ο Λεβαδειακός λίγες ώρες μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Γιάσμικο Βέλιτς ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιάννη Πετράκη. Ο 63χρονος κόουτς την σεζόν 2014-2015 είχε αναδειχθεί κορυφαίος προπονητής της σεζόν όταν βρισκόταν στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λεβαδειακού:

«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει ότι νέος προπονητής της ομάδας μας θα είναι ο Γιάννης Πετράκης. Γεννημμένος στις 20/5/59 στο Ρέθυμνο, την φετινή σεζόν βρέθηκε στον πάγκο του Ολυμπιακού Λευκωσίας στην Κύπρο για δεύτερη φορά στην καριέρα του, ενώ πέρυσι διετέλεσε προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης.

Την αγωνιστική περίοδο 2020-21 βρέθηκε στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Λεμεσού και παλαιότερα καθοδήγησε μεταξύ άλλων τους ΠΑΣ Γιάννινα, Εργοτέλη, ΟΦΗ, ΑΟ Χανιά, Ιωνικό και Αστέρα Τρίπολης. Τη σεζόν 2014-15 αναδείχτηκε ως ο κορυφαίος προπονητής της χρονιάς στη Super League! Ο κ.Πετράκης θα πραγματοποιήσει σήμερα την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα μας, στις εγκαταστάσεις της Χαιρώνειας.

Κόουτς, καλώς ήρθες στην οικογένεια του Λεβαδειακού!»