Η Μπαρτσελόνα θέλει να ανανεώσει τον Λεβαντόφσκι για ακόμη μία σεζόν

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι

i

© Photo by Cristian Trujillo/Quality Sport Images/Getty Images

Η Μπαρτσελόνα θέλει να ανανεώσει τον Λεβαντόφσκι για ακόμη μία σεζόν

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:56 - 17.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:58 - 17.10.2023

Ένας από τους επόμενους στόχους της Μπαρτσελόνα αφορά την ανανέωση συμβολαίου του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο στη φαρέτρα του Τσάβι και γι΄ αυτόν το λόγο η Μπαρτσελόνα έχει θέσει ως προτεραιότητα την ανανέωσή του. Το συμβόλαιο του Πολωνού φορ ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2026 και δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να υπάρχουν εξελίξεις. Συγκεκριμένα, η διοίκηση των «Μπλαουγκράνα» θέλει να κρατήσει τον 35χρονο ποδοσφαιριστή για ακόμη μία σεζόν στη Βαρκελώνη. 

Να θυμίσουμε πως το καλοκαίρι του 2022, ο Λεβαντόφσκι αποχώρησε από την Μπάγερν Μονάχου για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα. Μέχρι στιγμής με τη φανέλα της ισπανικής ομάδας έχει καταγράψει 39 γκολ και 12 ασίστ σε 56 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ τη φετινή σεζόν έχει βρει δίχτυα έξι φορές κι έχει μοιράσει τέσσερις ασίστ σε δέκα συμμετοχές. 

Μπορεί αρκετοί ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σε «προχωρημένη» ποδοσφαιρικά ηλικία να προτιμούν τη μεταγραφή στη Σαουδική Αραβία και το MLS όπως διαπιστώσαμε το φετινό καλοκαίρι, ωστόσο οι προθέσεις του «Λέβα» είναι να παραμείνει στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης.

Προκαλούν ίλιγγο οι τιμές των εισιτηρίων για το Μπαρτσελόνα - Ρεάλ - Πόσα μεροκάματα χρειάζεται για να το δει κάποιος!

Μπορεί να έχουμε 11 μέρες μπροστά μας για την τιτανομαχία ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, όμως ήδη στην Ισπανία έχουν αρχίσει να κινούνται στους ρυθμούς του πρώτου Clasico της σεζόν.

Μάλιστα, από το πρωί της Τετάρτης (11/10), άνοιξε και η πλατφόρμα για την ηλεκτρονική πώληση των εισιτηρίων για το σπουδαίο ντέρμπι, αλλά όσοι θέλησαν να μπουν να ρίξουν μία ματιά... πάγωσαν. Ειδικά όσον αφορά τους φίλους των «μερένχες», οι οποίοι έχουν πρώτοι το δικαίωμα να πάρουν ένα εισιτήριο για τη θύρα των φιλοξενούμενων στο Μονζουΐκ, η... κρυάδα ήταν μεγαλύτερη, καθώς το φθηνότερο εισιτήριο κοστίζει 180 ευρώ.

Από την άλλη πλευρά και στο αντίστοιχο πέταλο που θα βρεθούν οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα οι τιμές προκαλούν ίλιγγο, το εισιτήριο κοστολογείται στα 162 ευρώ. Ενώ στις υπόλοιπες θύρες για να δει κάποιος από κοντά το πρώτο Clasico της σεζόν θα πρέπει να πληρώσει από 209 έως 485 ευρώ (ανάλογα τη θέση).

Πουτέγιας όπως Μέσι: Oι δύο κορυφαίοι σκόρερ στην ιστορία της Μπαρτσελόνα
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

11:35 - 16.10.2023

Πουτέγιας όπως Μέσι: Oι δύο κορυφαίοι σκόρερ στην ιστορία της Μπαρτσελόνα

Η Αλέξια Πουτέγιας έφθασε τα 182 γκολ με την φανέλα της Μπαρτσελόνα κι έγινε η κορυφαία σκόρερ στην γυναικεία ομάδα των «μπλαουγκράνα», προσπερνώντας την Τζένι Ερμόσο. Η 29χρονη μεσοεπιθετικός είναι μαζί με τον Λιονέλ Μέσι οι κορυφαίοι σκόρερ στην ιστορία των Καταλανών.

Συνεπώς, βάσει του μέσου όρου του μεροκάματου της χώρας μας, ένας οπαδός πρέπει να δουλέψει έξι μέρες για να μπορέσει να παρακολουθήσει από κοντά το Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης.