Έτοιμος να γίνει μόνιμα παίκτης της Μπαρτσελόνα ο Φέλιξ

Ζοάο Φέλιξ

i

PrtScr

Έτοιμος να γίνει μόνιμα παίκτης της Μπαρτσελόνα ο Φέλιξ

Δημήτρης Χούπης 13:59 - 15.10.2023

Ο Ζοάο Φέλιξ έχει πείσει τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα να τον κρατήσει και ο Πορτογάλος είναι έτοιμος να γίνει μόνιμα παίκτης των «μπλαουγκράνα».

Ο Ζοάο Φέλιξ δεν κατάφερε να πείσει τους ανθρώπους της Ατλέτικο Μαδρίτης να τον κρατήσουν στην ομάδα, ενώ την ίδια ώρα η κακή σχέση με τον Ντιέγκο Σιμεόνε τον ανάγκασε να αποχωρήσει ως δανεικός. Αρχικά την περασμένη σεζόν πήγε στην Τσέλσι και τη φετινή χρονιά παίζει με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα

Ο Πορτογάλος ωστόσο ούτε στην Τσέλσι δεν κατάφερε να προσαρμοστεί. Μπορεί στην αρχή να ξεκίνησαν αρκετά καλά, αλλά στη συνέχεια η απόδοσή του δεν ήταν η ανάλογη. 

Παρόλα αυτά στην Μπαρτσελόνα βρήκε τον εαυτό του. Ο 23χρονος σε οχτώ ματς μέχρι στιγμής σε όλες τις διοργανώσεις έχει βρει δίχτυα τρεις φορές ενώ έχει μοιράσει και τρεις ασίστ. Κάπως έτσι η εικόνα του σε αυτό το διάστημα έχει κάνει τους ανθρώπους της καταλανικής ομάδας να θέλουν να τον κρατήσουν. 

Όπως αναφέρει η Diario Sport ο Φέλιξ έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των Καταλανών, οι οποίοι επιθυμούν να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις με την Ατλέτικο Μαδρίτης για να τον κάνουν μόνιμα δικό τους παίκτη. «Έχουμε όλη τη σεζόν για να ετοιμάσουμε μια πρόταση που θα μας επιτρέψει να μείνουμε με τον Ζοάο Φέλιξ. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την απόδοσή του και είναι ένας παίκτης που είναι πολύ δημοφιλής σε όλους τους τομείς του συλλόγου», ανέφεραν άνθρωποι της Μπαρτσελόνα στη Sport