«Συμφώνησε με Νίκο Γουίλιαμς η Μπαρτσελόνα για την επόμενη σεζόν»

Νίκο Γουίλιαμς

i

©printscreen

«Συμφώνησε με Νίκο Γουίλιαμς η Μπαρτσελόνα για την επόμενη σεζόν»

Κωνσταντίνος Ζήκος 15:11 - 13.10.2023 / Ανανεώθηκε: 15:15 - 13.10.2023

Σε συμφωνία με τον Νίκο Γουίλιαμς φαίνεται πως ήρθε η Μπαρτσελόνα, με τον εξτρέμ της Μπιλμπάο να γίνεται, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, παίκτης των «Μπλαουγκράνα» από την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες γνωστού δημοσιογράφου που ειδικεύεται στις μεταγραφές του ισπανικού πρωταθλήματος, ο Νίκο Γουίλιαμς έχει συμφωνήσει σε όλα με την Μπαρτσελόνα. Αν δεν υπάρξει κάποια ανατροπή, θα ενταχθεί στο ρόστερ της από το επόμενο καλοκαίρι.

Το συμβόλαιο του 21χρονου λήγει το καλοκαίρι του 2024 και προς το παρόν δεν έχει υπάρξει διάθεση ανανέωσης της συνεργασίας με την ομάδα από την πλευρά του. Έτσι, αναμένεται να αποχωριστεί τον αδελφό και συμπαίκτη του, Ινιάκι Γουίλιαμς, ο οποίος θα παραμείνει στο Μπιλμπάο.

Ο Ισπανός, έχει ξεκινήσει πολύ θετικά τη φετινή σεζόν στη La Liga, αφού στις πρώτες έξι αγωνιστικές, έχει μοιράσει ήδη 4 ασίστ στους συμπαίκτες του. Έχει κλείσει μια δεκαετία στην ομάδα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, στην οποία βρίσκεται από τα μικρά τμήματα των ακαδημιών και έφτασε μέχρι και την πρώτη ομάδα των Βάσκων.

Η έρημος, ένας φράχτης και μια συνεχής μάχη ενάντια στον ρατσισμό: Η συγκινητική ιστορία του Ινιάκι Γουίλιαμς (vids)
LA LIGA

14:31 - 11.10.2023

Η έρημος, ένας φράχτης και μια συνεχής μάχη ενάντια στον ρατσισμό: Η συγκινητική ιστορία του Ινιάκι Γουίλιαμς (vids)

Ο Ινιάκι Γουίλιαμς αναγκάστηκε να ζήσει «εφιάλτες» ώστε σήμερα να αποτελεί βασικό κι αναπόσπαστο μέλος της Μπιλμπάο. Πόσω μάλλον οι ίδιοι του οι γονείς οι οποίοι για να επιβιώσουν και να ζήσουν τα παιδιά τους ένα καλύτερο «αύριο» έπρεπε να κάνουν θυσίες...

Στη πρώτη ομάδα, έχει καταγράψει 91 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας σημειώσει 12 γκολ και 11 ασίστ. Αριθμοί, που του έδωσαν το «βήμα» για την κλήση στην Εθνική ομάδα της Ισπανίας, με την οποία έχει 2 γκολ σε 10 συμμετοχές, από τον Σεπτέμβριο του 2022.