Ο πολυτάλαντος Λεβαντόφκσι και οι εντυπωσιακές χορευτικές ικανότητες της γυναίκας του (vid)

Οι χορευτικές ικανότητες του Λέβα και της γυναίκας του

i

© PrtScr

Ο πολυτάλαντος Λεβαντόφκσι και οι εντυπωσιακές χορευτικές ικανότητες της γυναίκας του (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:14 - 09.07.2023 / Ανανεώθηκε: 12:19 - 09.07.2023

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αποφάσισε να δείξει τις χορευτικές του ικανότητες μαζί με τη σύζυγό του κι όπως είναι λογικό, το βίντεο που κυκλοφόρησε έγινε αμέσως viral.

Μπορεί ο Λεβαντόφσκι να χαρακτηρίζεται για το αστείρευτο ποδοσφαιρικό του ταλέντο και τη δεινότητα στο σκοράρισμα, ωστόσο όπως διαπιστώθηκε από ένα βίντεο που δημοσιοποίησε η Μπαρτσελόνα στα social media, οι χορευτικές ικανότητες του Πολωνού «κίλερ» είναι εξίσου εντυπωσιακές. Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα μαζί με τη σύζυγό του, οι οποίοι χόρεψαν τάνγκο.

Όπως είναι λογικό, το βίντεο έκανε τον γύρο του διαδικτύου κι έγινε αμέσως viral, με το ερωτευμένο ζευγάρι να μας χαρίζει μία όμορφη στιγμή. 

Τη σεζόν που μας πέρασε, ο Λεβαντόφσκι πραγματοποίησε την πρώτη του χρονιά στην Μπαρτσελόνα, με την ομάδα να πανηγυρίζει το πρωτάθλημα έχοντας ως μπροστάρη τον Πολωνό φορ. Ο «Λέβα» μάλιστα σε όλες τις διοργανώσεις βρήκε δίχτυα 33 φορές ενώ μοίρασε οχτώ ασίστ.

Οι δηλώσεις για το μέλλον του 

Ο πρώην φορ της Μπάγερν Μονάχου και της Ντόρτμουντ έχει ακόμα τρία χρόνια στο συμβόλαιό του. Όπως δήλωσε μάλιστα στο Canal Sport η στιγμή της απόσυρσής του βρίσκεται κοντά, με τους «μπλαουγκράνα» να είναι πιθανώς η ομάδα που θα κλείσει την καριέρα του.

«Η στιγμή της αποχώρησής μου πλησιάζει και είναι πολύ πιθανό να κλείσω την καριέρα μου στην Μπαρτσελόνα. Εγώ και η οικογένειά μου αισθανόμαστε πολύ όμορφα που βρισκόμαστε εδώ. Μόνο μετά από το τέλος του συμβολαίου μου θα αρχίσω να ρωτώ τον εαυτό μου για το αν θέλω να συνεχίσω, θέλω να σεβαστώ τους όρους της συνεργασίας μου με την Μπαρτσελόνα», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα.

Ο Πολωνός επιθετικός έχει αφήσει εποχή τόσο με την Μπορούσια Ντόρτμουντ όσο και με την Μπάγερν Μονάχου. Με τους Βαυαρούς σκόραρε 346 γκολ, ενώ κατέκτησε οχτώ πρωταθλήματα και ένα Champions Leauge. Από την άλλη με την ομάδα της Βεστφαλίας σκόραρε 109 γκολ, κατακτώντας δύο πρωταθλήματα. Τέλος με την Εθνική Πολωνίας έχει βρει 77 φορές δίχτυα, ένα εκ των οποίων ήταν απέναντι στην Εθνική Ελλάδος στην πρώτη αγωνιστική του Euro 2012, όπου ο αγώνας είχε λήξει ισόπαλος 1-1.