Ο Λεβαντόφσκι είπε «όχι» στους Σαουδάραβες για χάρη του Μέσι

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι

i

Photo by Eric Verhoeven/Soccrates/Getty Images/Ideal Images

Ο Λεβαντόφσκι είπε «όχι» στους Σαουδάραβες για χάρη του Μέσι

Κώστας Τόπας 09:41 - 06.06.2023

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είπε «όχι» στα πολλά εκατομμύρια ευρώ που του προσέφεραν από την Σαουδική Αραβία, καθώς επιθυμεί να παραμείνει στο κορυφαίο επίπεδο και να αγωνιστεί, ενδεχομένως, στο πλευρό του Λιονέλ Μέσι.

Στην πρώτη του χρονιά στη La Liga, o Πολωνός διεθνής επιθετικός έδειξε τις ικανότητές του και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ. Με 23 γκολ με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα», ο Λεβαντόφσκι πήρε τη θέση του Καρίμ Μπενζεμά και απέσπασε τον τίτλο της Χρυσής Μπάλας για το 2022. Ο Γάλλος στράικερ, που αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, βρέθηκε στη δεύτερη θέση με 19 γκολ.

Μετά την υπογραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ και την άμεση ενσωμάτωση του Καρίμ Μπενζεμά στην Αλ Ιτιχάντ, η Σαουδική Αραβία είναι έτοιμη να εντάξει στο πρωτάθλημά της κι άλλα αστέρια του ποδοσφαίρου. Όπως δημοσιεύτηκε από το SkySport Γερμανίας, ένας από τους επόμενους στόχους των Σαουδάραβων είναι ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ωστόσο, η καταλανική Mundo Deportivo τονίζει πως ο Πολωνός απέρριψε πρόταση πολλών εκατομμυρίων ευρώ από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, καθώς δεν επιθυμεί να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα. Αντίθετα θέλει όσο τίποτα την παραμονή του στους «μπλαουγκράνα» και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο πρώτος σκόρερ του ισπανικού πρωταθλήματος και κάτοχος του τίτλου με την ομάδα του στοχεύει ήδη στην επόμενη σεζόν.

Επιπλέον, η πιθανότητα ο Λιονέλ Μέσι να ενταχθεί ξανά στους «μπλαουγκράνα» έκανε τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να ανυπομονεί για τη νέα χρονιά με τους Καταλανούς και να αγωνιστεί στο πλευρό του Αργεντινού αστέρα.