Λεμονής: «Αδικείται πολύ από τους οπαδούς ο Μασούρας, αν είχε ξένο όνομα θα ήταν διαφορετικά»
i

©glomex

Λεμονής: «Αδικείται πολύ από τους οπαδούς ο Μασούρας, αν είχε ξένο όνομα θα ήταν διαφορετικά»

Κώστας Τσιακλής 19:12 - 16.10.2023 / Ανανεώθηκε: 19:13 - 16.10.2023

Ο Τάκης Λεμονής μίλησε για τον Γιώργο Μασούρα και είπε μεταξύ άλλων πως αδικείται πολύ από τους οπαδούς.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού (μεταξύ άλλων), Τάκης Λεμονής σχολίασε την παρουσία του παίκτη των «ερυθρολεύκων» και της Εθνικής Ελλάδας, Γιώργου Μασούρα.

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει το βράδυ της Δευτέρας (16/10) την Ολλανδία σε ένα καθοριστικό παιχνίδι για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024. Η «γαλανόλευκη» έχει στόχο τη νίκη που θα την φέρει πολύ κοντά στα γήπεδα της Γερμανίας (αυτή τη στιγμή είναι στο +3 από την Ολλανδία ωστόσο με ματς περισσότερο). 

Ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν σε αυτή την προκριματική διαδικασία είναι ο άσος του Ολυμπιακού, Γιώργος Μασούρας. Ο Έλληνας διεθνής σημείωσε τέσσερα τέρματα σε πέντε ματς, με τα δύο να έρχονται στις σπουδαίες επιτυχίες επί της Ιρλανδίας. 

Με αφορμή τον αποψινό αγώνα ο έμπειρος προπονητής, Τάκης Λεμονής, σχολίασε την παρουσία και την εξέλιξη του Μασούρα. Μεταξύ άλλων είπε πως ο 29χρονος αδικείται πολύ από τους οπαδούς ενώ αν είχε ξένο όνομα τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Συγκεκριμένα είπε τα εξής: 

Ο αναγεννημένος Μασούρας σκοράρει κατά ριπάς και είναι το μεγαλύτερο όπλο στη φαρέτρα του Πογέτ (vid)
EURO

18:05 - 14.10.2023

Ο αναγεννημένος Μασούρας σκοράρει κατά ριπάς και είναι το μεγαλύτερο όπλο στη φαρέτρα του Πογέτ (vid)

Ο Γιώργος Μασούρας, διανύει ίσως την καλύτερη φόρμα της καριέρας του τους τελευταίους μήνες, έχοντας μόνιμη σύνδεση με τα αντίπαλα δίχτυα, δίνοντας λύσεις στην Εθνική και κάνοντας τους επικριτές του να... σιγήσουν.

«Θέλω να σταθώ στον Γιώργο Μασούρα διότι θεωρούσα ότι αδικείται πολύ από πλευράς φιλάθλων και γενικά. Ένας σύγχρονος και προικισμένος παίκτης. Το μόνο που του λείπει για την καριέρα του είναι ξένο όνομα. Έχει βρει τη δύναμη να δείξει το τι μπορεί να καταφέρει και χαίρομαι πολύ για αυτό. Ο Γιώργος πάντα ήταν μέσα στο γκολ. Τον περασμένο χρόνο δεν υπήρχε η κατάλληλη ψυχολογία και αυτό είναι το Α και το ΩΜΕΓΑ. Επαναλαμβάνω του λείπει ένα ξένο όνομα αλλιώς θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα».