Ο αναγεννημένος Μασούρας σκοράρει κατά ριπάς και είναι το μεγαλύτερο όπλο στη φαρέτρα του Πογέτ (vid)

Γιώργος Μασούρας

i

© Intime

Ο αναγεννημένος Μασούρας σκοράρει κατά ριπάς και είναι το μεγαλύτερο όπλο στη φαρέτρα του Πογέτ (vid)

Ιάσονας Τσίλης 18:05 - 14.10.2023 / Ανανεώθηκε: 18:23 - 14.10.2023

Ο Γιώργος Μασούρας, διανύει ίσως την καλύτερη φόρμα της καριέρας του τους τελευταίους μήνες, έχοντας μόνιμη σύνδεση με τα αντίπαλα δίχτυα, δίνοντας λύσεις στην Εθνική και κάνοντας τους επικριτές του να... σιγήσουν.

Η Εθνική Ελλάδος πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στην Ιρλανδία και διεκδικεί με αξιώσεις την πρόκριση της στο EURO 2024.

Χρειάζεται πλέον, οπωσδήποτε τη νίκη απέναντι στην Ολλανδία σε ένα παιχνίδι που μόνο ως τελικός μπορεί να χαρακτηριστεί και μετέπειτα, έστω ένα βαθμό απέναντι στη Γαλλία, ώστε να εξασφαλίσει την πρόκριση της και μαθηματικά, στην μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διεθνή διοργάνωση.

Η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ έχει παρουσιάσει εξαιρετική εικόνα στα περισσότερα παιχνίδια, με αρκετούς πρωταγωνιστές. Ο μεγαλύτερος εξ' αυτών ίσως είναι ο Γιώργος Μασούρας.

Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού, είναι ο πρώτος σκόρερ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με πέντε γκολ σε έξι αναμετρήσεις. Μια επίδοση που τον κατατάσσει στην κορυφαία δεκάδα των σκόρερ στα προκριματικά του EURO, πάνω από ποδοσφαιριστές όπως ο Λεβαντόφσκι, ο Μοράτα, ο Μίτροβιτς και αρκετοί ακόμα.

Ένα εντυπωσιακό επίτευγμα, για ένα παίκτη που έχει δεχθεί αρκετή κριτική όλα αυτά τα χρόνια και στον Ολυμπιακό και στην Εθνική ομάδα. Ο ίδιος ωστόσο, πάντα «έκλεινε τα αυτιά του» και συνέχιζε να προπονείται σκληρά, δίνοντας πάντοτε το 100% σε κάθε παιχνίδι, όποια φανέλα και αν φορούσε. Φέτος επιβραβρεύεται, μετρώντας και πέντε γκολ με τους «ερυθρόλευκους».

Είναι άλλωστε, ένας ποδοσφαιριστής που έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζεται σε διαφορετικά συστήματα και δεν έχει ποτέ παράπονο για το ρόλο του. Τέτοιους παίκτες λατρεύουν οι προπονητές. Ξέρουν ότι ο Μασούρας, θα είναι πιστός στο τακτικό πλάνο και θα φέρει εις πέρας, όποια αποστολή κι αν του ζητηθεί.

Αποθέωσε Γιακουμάκη ο Μασούρας: «Είναι η πιο δυνατή κεφάλια που έχω δει στην ζωή μου» (vid)
EURO

15:26 - 14.10.2023

Αποθέωσε Γιακουμάκη ο Μασούρας: «Είναι η πιο δυνατή κεφάλια που έχω δει στην ζωή μου» (vid)

Εκπληκτος έμεινε ο Γιώργος Μασούρας με τον τρόπο με τον οποίο σκόραρε ο Γιώργος Γιακουμάκης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αυτή ήταν η πιο δυνατή κεφαλιά που έχει δει στη ζωή του.

Δεν είναι τυχαίο ότι αποτελεί έναν εκ των αναντικατάστατων του Πογέτ στην προσπάθεια πρόκρισης στο EURO. Βασικός σε καθένα από τα έξι παιχνίδια στα προκριματικά μέχρι στιγμής και υπεύθυνος για το 40% των τερμάτων της ομάδας. Όλα αυτά σε μια περίοδο που η «επίσημη αγαπημένη», διαθέτει αρκετή ποιότητα στη γραμμή κρούσης, με την ύπαρξη των Γιακουμάκη, Παυλίδη και Ιωαννίδη. Είναι ευλογία για τη «γαλανόλευκη» να παίρνει τόσα γκολ και από έναν ακραίο επιθετικό και η συμβολή του στα δύο επερχόμενα παιχνίδια που θα κρίνουν τη μοίρα της, θα είναι πολύτιμη..