Κούμαν: «Η Ελλάδα θα μυρίσει αίμα στην έδρα της, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»

Ρόναλντ Κούμαν

i

©Intime

Κούμαν: «Η Ελλάδα θα μυρίσει αίμα στην έδρα της, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»

Κώστας Τόπας 15:43 - 14.10.2023 / Ανανεώθηκε: 15:43 - 14.10.2023

Ο Ρόναλντ Κούμαν αναφέρθηκε στο επικείμενο παιχνίδι με την Ελλάδα, στο οποίο θέλει μόνο νίκη, αλλά θα είναι δύσκολο.

Η Ολλανδία δεν τα κατάφερε αυτή την αγωνιστική και γνώρισε την ήττα με 2-1 από τη Γαλλία. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα και σε συνδυασμό με τη νίκη της εθνικής Ελλάδας απέναντι στην Ιρλανδία, οι «οράνιε» βρίσκονται τρεις βαθμούς πίσω από την «γαλανόλευκη» στον όμιλο των προκριματικών του Euro 2024, με την αναμέτρηση της Δευτέρας στην «OPAP Arena» να έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους «τρικολόρ», ο τεχνικός της Ολλανδίας, Ρόναλντ Κούμαν τόνισε πως ιδανικά θα ήθελε οι «οράνιε» να κατακτήσουν τρίποντο στη Νέα Φιλαδέλφεια, παρότι και η ισοπαλία είναι θετικό αποτέλεσμα, καθώς θα είναι στο χέρι της Ολλανδίας η πρόκριση.

«Δεν κερδίσαμε και η Ελλάδα το έκανε. Αυτό δεν το κάνει καθόλου πιο εύκολο. Θα προτιμούσα να κερδίσουμε στην Ελλάδα, γιατί τότε σχεδόν σίγουρα έχουμε προκριθεί. Η ισοπαλία δεν θα είναι κακό αποτέλεσμα, γιατί τους κερδίσαμε στην έδρα μας. Σε περίπτωση ισοβαθμίας, καθορίζει το αποτέλεσμα η μεταξύ μας μονομαχία. Αλλά η Ελλάδα θα μυρίσει αίμα στο εντός έδρας ματς», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ρόναλντ Κούμαν.