Δεν προπονήθηκε ο Βέγκχορστ με την Ολλανδία, αμφίβολος ενόψει Ελλάδας

Ολλανδία - Ελλάδα

i

©Intime

Δεν προπονήθηκε ο Βέγκχορστ με την Ολλανδία, αμφίβολος ενόψει Ελλάδας

Κώστας Τόπας 15:03 - 14.10.2023

Ο Βουτ Βέγκχορστ δεν συμμετείχε στον κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της Ολλανδίας το Σάββατο (14/10) κι έτσι η συμμετοχή του για τον αγώνα με την Ελλάδα είναι αμφίβολη.

Ο 31χρονος επιθετικός ο οποίος ξεκίνησε στο βασικό σχήμα της Ολλανδίας κόντρα στη Γαλλία αντικαταστάθηκε στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης λόγω προβλήματος. Λίγο μετά το γκολ του Κιλιάν Εμπαπέ, ο Βέγκχορστ τραυματίστηκε σε μονομαχία με τον Αμντουάν Γκριεζμάν. Ο φορ της Χόφενχαϊμ προσπάθησε να συνεχίσει στο ματς, αλλά τελικά αντικαταστάθηκε από τον Ντόνιελ Μάλεν μετά από 38 λεπτά.

Δεν είναι σαφές ακόμα το μέγεθος τραυματισμού του Βέγκχορστ, ωστόσο δεν συμμετείχε στην προπόνηση των «οράνιε» ενόψει του αγώνα της Δευτέρας (16/10, 21:45) κόντρα στην Ελλάδα στην «OPAP Arena». Ο έμπειρος επιθετικός ενδέχεται να ταξιδέψει στην Αθήνα, αλλά σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «ESPN», ο Ρόναλντ Κούμαν δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσει στο ματς. 

Ο Βέγκχορστ έως τώρα έχει αγωνιστεί σε έξι παιχνίδια στη Γερμανία με τη φανέλα της Χόφενχαϊμ, έχοντας μια ασίστ. Με την Ολλανδία τελευταία φορά που βρήκε δίχτυα ήταν στις 10 Σεπτεμβρίου στον αγώνα της εθνικής του ομάδας με την Ιρλανδία.