Τζαβέλλας: «Υπερήφανος, τη Δευτέρα να βράζει η Αγιά Σοφιά»

Γιώργος Τζαβέλλας

i

© Intime

Τζαβέλλας: «Υπερήφανος, τη Δευτέρα να βράζει η Αγιά Σοφιά»

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:57 - 14.10.2023 / Ανανεώθηκε: 10:00 - 14.10.2023

Ο Γιώργος Τζαβέλλας σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ανέφερε πως είναι περήφανος μετά την νίκη της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στην Ιρλανδία και ζήτησε από τους φιλάθλους να γεμίσουν την «OPAP Arena» τη Δευτέρα στο ματς με την Ολλανδία.

H Εθνική Ελλάδας επικράτησε με 2-0 της Ιρλανδίας στο «Aviva Stadium» στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2024. Χάρη στην φοβερή κεφαλιά του Γιώργου Γιακουμάκη και στο ωραίο γυριστό σου του Γιώργου Μασούρα, η «γαλανόλευκη» παραμένει ζωντανή στην προσπάθεια για τη δεύτερη θέση του δεύτερου ομίλου, μετά την ήττα των Ολλανδών από τους Γάλλους.

Η Εθνική ομάδα χρειάζεται τη νίκη κόντρα στους «οράνιε» τη Δευτέρα (16/10) κι η παρουσία των φιλάθλων στις εξέδρες της «OPAP Arena» πρέπει να είναι δυναμική για να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές του Γκουστάβο Πογέτ.

Αυτό ζήτησε και ο Γιώργος Τζαβέλλας μέσω ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Ο 35χρονος Έλληνας αμυντικός έγραψε: «Υπερήφανος. Τη Δευτέρα να βράζει η Αγιά Σοφιά!»

Οι τρεις δρόμοι για την απευθείας πρόκριση της Ελλάδας στο Euro 2024

Η αναμέτρησή με την Ολλανδία αποτελεί τελικό για την «επίσημη αγαπημένη», η οποία έχει τρεις δρόμους μπροστά της για απευθείας πρόκριση στο Euro. Ο πρώτος δρόμος είναι να φανεί σκληρή απέναντι στα «μεγαθήρια» και να νικήσει εντός έδρας τις Ολλανδία και Γαλλία, πράγμα που θα της δώσει απευθείας πρόκριση με εύκολο τρόπο.

Εμπαπέ, Κριστιάνο και... Μπακασέτας, οι τρεις πιο απειλητικοί παίκτες των προκριματικών!
EURO

09:52 - 14.10.2023

Εμπαπέ, Κριστιάνο και... Μπακασέτας, οι τρεις πιο απειλητικοί παίκτες των προκριματικών!

Μπορεί ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας, Τάσος Μπακασέτας, να μην σκόραρε στη χτεσινή μεγάλη νίκη της Ελλάδας επί της Ιρλανδίας, όμως ήταν για ακόμα μια φορά μια μεγάλη «απειλή» για τον αντίπαλο, με τις τελικές του προσπάθειες να τον κατατάσσουν στην 3η θέση των πιο απειλητικών παικτών της προκριματικής φάσης, πίσω από Εμπαπέ και Ρονάλντο.

Ο δεύτερος δρόμος είναι να νικήσει τους «οράνιε» στην «OPAP Arena» και μετά να πάρει έστω την ισοπαλία στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου. Ο ιδανικότερος δρόμος είναι ο τρίτος, εντούτοις είναι ο πιο δύσκολος. Αν τη Δευτέρα η ομάδα του Πογέτ νικήσει αυτή του Κούμαν με σκορ 3-0 ή και περισσότερο, τότε ότι και να γίνει στη συνέχεια την αφήνει αδιάφορη.