Γιακουμάκης: «Ήμασταν καλά διαβασμένοι, θέλουμε πολύ να πάμε στο Euro»
i

©Intime

Γιακουμάκης: «Ήμασταν καλά διαβασμένοι, θέλουμε πολύ να πάμε στο Euro»

Άγγελος Φραγκισκάτος 00:33 - 14.10.2023 / Ανανεώθηκε: 00:44 - 14.10.2023

Ο Γιώργος Γιακουμάκης μίλησε για τη σπουδαία επικράτηση της Ελλάδας, ενώ αναφέρθηκε και στην κρίσιμη αναμέτρηση της «γαλανόλευκης» με την Ολλανδία (16/10, 21:45).

Η Εθνική ομάδα πέρασε με μεγάλη άνεση από το Δουβλίνο κόντρα στην Ιρλανδία (0-2), για την 7η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024. Χάρη στα γκολ των Γιακουμάκη και Μασούρα, η «γαλανόλευκη» παραμένει ζωντανή στην προσπάθεια για τη 2η θέση, μετά την ήττα των Ολλανδών από τους Γάλλους.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ο Γιώργος Γιακουμάκης μίλησε για τη σπουδαία επικράτηση της Ελλάδας, ενώ αναφέρθηκε και στην κρίσιμη αναμέτρηση της «γαλανόλευκης» με την Ολλανδία (16/10, 21:45).    

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας επιθετικός: 

Για το ματς με την Ιρλανδία: «Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη που χρειαζόμασταν. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα. Το σημαντικό είναι να βρίσκομαι στο γκολ. Είμαστε αρκετά χαρούμενοι. Κάναμε ένα καλό πρώτο μέρος όπου θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το ματς. 

Στο δεύτερο η Ιρλανδία πίεσε, προσπάθησε με σέντρες να εκμεταλλευτεί τα κορμιά στην περιοχή, αλλά πήραμε μια σημαντική νίκη. Ξέραμε το παιχνίδι τους, είδαμε και τα προηγούμενα παιχνίδια τους. Ήμασταν καλά διαβασμένοι, είχαμε καλή ψυχολογία και όσο περνάει ο καιρός βρισκόμαστε καλύτερα μέσα στο γήπεδο». 

Για το σημαντικό ματς της Δευτέρας (16/10, 21:45) με την Ολλανδία στην «Opap Arena», ο Έλληνας επιθετικός ανέφερε: «Το θέλουμε πάρα πολύ. Από αύριο ξεκινάμε να συγκεντρωνόμαστε για την Ολλανδία. Δεν πετάμε στα ουράνια γιατί αν δεν νικήσουμε, τότε αυτή η νίκη δεν θα έχει βαθμολογικό όφελος. Μεγαλώνουμε σιγά σιγά, επανερχόμαστε εκεί που θέλουμε να είμαστε και θα διεκδικήσουμε τις ελπίδες μας απέναντι στα μεγαθήρια στις τελευταίες αγωνιστικές. Θα έχουμε και τον κόσμο δίπλα μας που τον χρειαζόμαστε».