Πογέτ: «Οι παίκτες μας ήταν εξαιρετικοί, θέλω να δω το γήπεδο γεμάτο τη Δευτέρα»

Γκουστάβο Πογέτ

i

© intime

Πογέτ: «Οι παίκτες μας ήταν εξαιρετικοί, θέλω να δω το γήπεδο γεμάτο τη Δευτέρα»

Sportal newsroom 00:35 - 14.10.2023 / Ανανεώθηκε: 00:41 - 14.10.2023

Ο Γκουστάβο Πογέτ έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών στη σημερινή μέρα, ενώ την ίδια ώρα κάλεσε τον κόσμο για τον «τελικό» της Δευτέρας με την Ολλανδία.

Η Ελλάδα έφυγε με το «διπλό» από το Δουβλίνο επικρατώντας με 2-0 της Ιρλανδίας για την έβδομη αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024. Η νίκη αυτή σε συνδυασμό με την επικράτηση της Γαλλίας επί της Ολλανδίας με 2-1, έφερε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μόνη στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του δεύτερου ομίλου. 

Μετά το παιχνίδι ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος, Γκουστάβο Πογέτ, σε δηλώσεις που έκανε στάθηκε στην εικόνα των παικτών του από την οποία έμεινε ικανοποιημένος. Ενώ την ίδια ώρα κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει την «OPAP Arena» στο παιχνίδι της Δευτέρας (16/10) απέναντι στην Ολλανδία

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

Για το παιχνίδι: «Οι παίκτες μου ήταν εξαιρετικοί, είχαν κατανόηση. Ήξερα πότε να αμυνθούν και πότε να επιτεθούν. Βάλαμε τους εαυτούς μας στην τέλεια θέση για το παιχνίδι της Δευτέρας». 

Για τη νίκη της Γαλλίας και το παιχνίδι με την Ολλανδία: «Λέγαμε ας κάνουμε τη δουλειά μας κι ας δούμε τι μπορεί να κάνει η Γαλλία για εμάς. Φτάσαμε στο σημείο που σας έλεγα τον Φεβρουάριο και την περσινή χρονιά, ότι θα γεμίσουμε το γήπεδο. Είμαι σίγουρος πως την Δευτέρα θα είναι γεμάτο».