Αποθέωσε Γιακουμάκη ο Μασούρας: «Είναι η πιο δυνατή κεφάλια που έχω δει στην ζωή μου» (vid)

Γιώργος Γιακουμάκης

i

©Intime

Αποθέωσε Γιακουμάκη ο Μασούρας: «Είναι η πιο δυνατή κεφάλια που έχω δει στην ζωή μου» (vid)

Κώστας Τόπας 15:26 - 14.10.2023 / Ανανεώθηκε: 15:29 - 14.10.2023

Εκπληκτος έμεινε ο Γιώργος Μασούρας με τον τρόπο με τον οποίο σκόραρε ο Γιώργος Γιακουμάκης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αυτή ήταν η πιο δυνατή κεφαλιά που έχει δει στη ζωή του.

Η εθνική Ελλάδος κατέκτησε το πολυπόθητο τρίποντο κόντρα στην Ιρλανδία με 2-0 και πλέον παραμένει ζωντανή για τη «μάχη» της δεύτερης θέσης. Με τη συμπλήρωση 20 λεπτών αγώνα κόντρα στους Ιρλανδούς, η «γαλανόλευκη» κατάφερε να ανοίξει το σκορ, έπειτα από τρομερή κεφαλιά του Γιώργου Γιακουμάκη, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε με όμορφο γυριστό ο Γιώργος Μασούρας.

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, μίλησε στο επίσημο κανάλι της εθνικής στο Youtube για τη νίκη της Ελλάδας κόντρα στην Ιρλανδία, την εικόνα της «γαλανόλευκης» στα προκριματικά και για το ματς με την Ολλανδία. Μάλιστα, ο Γιώργος Μασούρας δήλωσε πως έμεινε έκπληκτος με τον τρόπο με τον οποίο σκόραρε ο Γιώργος Γιακουμάκης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αυτή ήταν η πιο δυνατή κεφαλιά που έχει δει στη ζωή του.

«Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα, αλλά το σημαντικό είναι να συνεχίσω. Την Δευτέρα (16/10) έχουμε ακόμη δουλειά. Το σημαντικό είναι να κερδίσουμε. Το γκολ ας έρθει με οποιονδήποτε τρόπο. Θα είναι ωραίο να είναι και δικό μου. Βάσει δυσκολίας και σημαντικότητας του παιχνιδιού το γκολ που ξεχωρίζω είναι αυτό κόντρα στην Ιρλανδία στην έδρα μας. Μας έκανε να πιστέψουμε περισσότερο, να συνεχίσουμε και να έχουμε κίνητρο στα επόμενα παιχνίδια. 

Για το γκολ που πέτυχα τώρα, είναι κάποιες φορές που πραγματικά μπορεί να σου έρθει η μπάλα για να βάλεις το γκολ και είναι άλλες φορές που από εκεί που δεν το περιμένεις. Χθες ήταν η δεύτερη περίπτωση. Είδα στην αντεπίθεση ότι υπήρχε χώρος, έβγαλε μία καταπληκτική πάσα ο Μάνταλος, τρομερό κοντρόλ και πάρσιμο ο Γιακουμάκης. Εκεί να σου πω την αλήθεια θέλησα να βρεθώ μέσα στην περιοχή στην παράλληλη σέντρα του Γιακουμάκη για να βάλω το γκολ. Δεν κατόρθωσα να φτάσω μέχρι εκεί. Και στη συνέχεια ο Πέλκας με ωραίο γύρισμα έφερε την μπάλα και βάλαμε το γκολ. Οσον αφορά το γκολ του Γιακουμάκη είναι η πιο δυνατή κεφαλιά που έχω δει στη ζωή μου. Ημουν από πίσω ακριβώς. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό. 

Για το παιχνίδι με την Ολλανδία ο Γιώργος Μασούρας τόνισε: «Αυτή τη στιγμή υπάρχει ψυχολογία και είμαστε αισιόδοξοι. Η διαίσθησή μου είναι ότι τα πράγματα θα πάνε καλά...».