Ανοικτούς λογαριασμούς άφησαν Λεβαδειακός και Νίκη Βόλου

Ανοικτούς λογαριασμούς άφησαν Λεβαδειακός και Νίκη Βόλου

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:00 - 07.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:30 - 07.12.2023

Όλα ανοιχτά στο ζευγάρι Λεβαδειακός-Νίκη Βόλου, με τον Ρομό να απαντάει στο γκολ του Πολίτη από το 16' και την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, να κρίνεται στη ρεβάνς του Ιανουαρίου.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Λεβαδειακό και την Νίκη Βόλου στο πρώτο τους παιχνίδι για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. 

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα το παιχνίδι να είναι ισορροπημένο, χωρίς να γίνει κάποια αξιόλογη φάση από τις δύο ομάδες. 

Ωστόσο στο 16ο λεπτό ο Λάμπος ο Πολίτης πήρε την μπάλα από τα δεξιά από το ύψος της μεγάλης περιοχής και με ένα εκπληκτικό σουτ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.  Επίσης ο 27χρονος ποδοσφαιριστής σημείωσε το πρώτο του τέρμα σε επίσημο ματς με τη φανέλα της Νίκη Βόλου. 

Η ομάδα της Λιβαδειάς προσπάθησε να αντιδράσει, όμως στο 28ο λεπτό το σουτ του Γιαννιώτα βρήκε πάνω στο σώμα του Κάσσου και απομακρύνθηκε από τη περιοχή. 

Εν τέλει ο Λεβαδειακός κατάφερε να ισοφαρίσει στο 40ο λεπτό όταν η μπάλα πήγε στα δεξιά στον Γιαννιώτα, αυτός έκανε ωραία σέντρα προς τον Ζοσέ Ρομό που νίκησε στον αέρα τον Γρομητσάρη και με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1 για τους Βιωτούς. 

Πλέον το εισιτήριο για την επόμενη φάση θα κριθεί στη ρεβάνς στις 9 Ιανουαρίου (15:00) στο Βόλο. 

Οι ενδεκάδες: 

Λεβαδειακός: Στογιάνοβιτς, Βήχος, Χάμοντ, Τσάπρας, Μπελμόν (60' Μεχία), Ρομό (86' Τσιριγώτης), Γιαννιώτας (76' Λούα-Λούα), Σωτηράκος, Κουάδρα (60' Πολέτο), Συμελίδης (60' Νικολιάς), Τσελεπίδης. 

Νίκη Βόλου: Γκαραβέλης, Κάσσος, Γρομητσάρης, Μπάχανακ, Να (46' Αναστάσιου), Λίταινας, Πέττας (60' Κυριακίδης), Γαβριηλίδης, Ριμπέιρο, Πολίτης, Τζιώρας (46' Μόραρ).