Λευκός καπνός! Παίκτης του ΠΑΟΚ ο Μάρκος Αντόνιο

Μάρκος Αντόνιο

i

Μάρκος Αντόνιο/ ©Photo by BSR Agency/Getty Images

Λευκός καπνός! Παίκτης του ΠΑΟΚ ο Μάρκος Αντόνιο

Μάνος Τσαλγατίδης 15:38 - 29.08.2023 / Ανανεώθηκε: 15:45 - 29.08.2023

Ο Μάρκος Αντόνιο θα φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ ως δανεικός από την Λάτσιο για ένα έτος.

ΠΑΟΚ και Λάτσιο ήρθαν σε συμφωνία για τον δανεισμό του Μάρκος Αντόνιο στον Δικέφαλο!

Οι διαπραγματεύσεις κράτησαν σχεδόν 10 ημέρες, αλλά η πλευρά του ΠΑΟΚ με λεπτούς χειρισμούς, επιμονή και υπομονή φαίνεται πως κατάφερε να κλείσει το deal με τους δικούς της όρους, καθώς δεν θα υπάρχει υποχρεωτική οψόν αγοράς στη συμφωνία του Δικεφάλου με τους Ιταλούς.

Όσον αφορά τις λεπτομέρειες του επερχόμενου deal ανάμεσα στον Δικέφαλο και τους Ιταλούς και σύμφωνα με πληροφορίες ο ΠΑΟΚ θα καταβάλλει στην ομάδα της Ρώμης ένα ποσό κοντά στις 300 χιλιάδες ευρώ, ως loan fee. 

Αναφορικά με το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου οι «ασπρόμαυροι» θα καλύψουν το, περίπου, ένα εκατομμύριο ευρώ που λαμβάνει στην Ιταλία, ενώ έχει γίνει κουβέντα και συμπερίληψη προαιρετικής οψιόν, που θα αφορά το 85% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, με τη Λάτσιο να κρατά το υπόλοιπο 15%.

Ο ΠΑΟΚ είχε και τον ποδοσφαιριστή σύμμαχο τον ποδοσφαιριστή, αλλά και τη μανατζέρική του ομάδα, που και αυτοί από την πλευρά τους, πίεσαν τη Λάτσιο να αποδεχθεί τους όρους του Δικεφάλου, προκειμένου ο Μάρκος Αντόνιο να πάρει αγωνιστικό ρυθμό στα πόδια του.

Πλέον, το μόνο που απομένει είναι ο Βραζιλιάνος να μπει στο αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του.