Η προσοχή της Τούμπας και ο ερχομός των Σκωτσέζων

Κόσμος ΠΑΟΚ

i

©intime

Η προσοχή της Τούμπας και ο ερχομός των Σκωτσέζων

Μάνος Τσαλγατίδης 11:39 - 29.08.2023 / Ανανεώθηκε: 11:42 - 29.08.2023

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να κινδυνεύει με κλείσιμο του γηπέδου στα ευρωπαϊκά του παιχνίδια και η συμπεριφορά του κόσμου του στο ματς με τη Χαρτς θα πρέπει να είναι άψογη

Στη διάθεση του κόσμου του ΠΑΟΚ θα διατεθούν από αύριο Τετάρτη (30/8) τα εισιτήρια του αγώνα ΠΑΟΚ-Χαρτς στο γήπεδο της Τούμπας, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο των Play Off του UEFA Europa League.

Ο Δικέφαλος θα χρειαστεί προφανώς για μία ακόμη φορά τη στήριξη των φιλάθλων του ενόψει της ρεβάνς με τους Σκωτσέζους. 

Τα δεδομένα και για τον συγκεκριμένο αγώνα είναι γνωστά, αναφορικά με τους περιορισμούς, που έχει η UEFA για τους πυρσούς και τη ρίψη αντικείμενων.

Οι κανονισμοί της UEFA έχουν γίνει αρκετά αυστηροί κι έτσι σε περίπτωση που υπάρξουν πυρσοί, κροτίδες, πυροτεχνήματα, ακόμα και συσκευές λέιζερ, μπορεί να επιφέρουν την τιμωρία όλου του γηπέδου!

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Δικέφαλος έχει ήδη τιμωρηθεί στο ματς με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ με πρόστιμο 60.000 ευρώ και κλείσιμο της Θύρας 4, με διετή αναστολή, και η UEFA προκρίνει αυστηρότερες ποινές σε περίπτωση μη συμμόρφωσης.

Όπως και στο εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στη Χάιντουκ Σπλιτ, έτσι και στο επερχόμενο παιχνίδι με την Χαρτς είναι απαραίτητο να μην υπάρξει το παραμικρό περιστατικό, καθώς είναι ορατός ο κίνδυνος για ποινή κεκλεισμένων των θυρών ολόκληρου του γηπέδου.

Εξετάζει την περίπτωση του Καστιγιέχο ο ΠΑΟΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:12 - 29.08.2023

Εξετάζει την περίπτωση του Καστιγιέχο ο ΠΑΟΚ

Η αποχώρηση του Νάρεϊ από τον ΠΑΟΚ, δεν έφερε μόνο ένα οικονομικό όφελος της τάξης των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ για τον «δικέφαλο του βορρά», αλλά δημιούργησε και ένα κενό στη θέση των εξτρέμ, με το όνομα του 28χρονου Ισπανού, Σάμου Καστιγιέχο της Βαλένθια, να είναι ένα από αυτά που εξετάζεται για τη συγκεκριμένη θέση.

Ο κόσμος του Δικεφάλου ανταποκρίθηκε στις προειδοποιήσεις της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στο προηγούμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι, επιδεικνύοντας άψογη συμπεριφορά, κάτι που πρέπει να επαναληφθεί για την ερχόμενη Πέμπτη, ώστε ο ΠΑΟΚ να έχει τον κόσμο στο πλευρό του και στη φάση των ομίλων του UEFA Europa Conference League, εφόσον προκριθεί.

Άξιο αναφοράς είναι πως στο γήπεδο της Τούμπας θα βρεθούν και οπαδοί της Χαρτς. Πιο συγκεκριμένα, στις κερκίδες της έδρας του ΠΑΟΚ αναμένονται 500 Σκωτσέζοι, που θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 8.