Εξετάζει την περίπτωση του Καστιγιέχο ο ΠΑΟΚ

Σάμου Καστιγιέχο

i

©printscreen

Εξετάζει την περίπτωση του Καστιγιέχο ο ΠΑΟΚ

Κωνσταντίνος Ζήκος 09:12 - 29.08.2023 / Ανανεώθηκε: 09:14 - 29.08.2023

Η αποχώρηση του Νάρεϊ από τον ΠΑΟΚ, δεν έφερε μόνο ένα οικονομικό όφελος της τάξης των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ για τον «δικέφαλο του βορρά», αλλά δημιούργησε και ένα κενό στη θέση των εξτρέμ, με το όνομα του 28χρονου Ισπανού, Σάμου Καστιγιέχο της Βαλένθια, να είναι ένα από αυτά που εξετάζεται για τη συγκεκριμένη θέση.

Η μεγάλη εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ στη Σκωτία, αλλά και το νικηφόρο αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα απέναντι στη Κηφισιά, έχουν φέρει έναν «αέρα αισιοδοξίας» εντός του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας, που όμως από ότι φαίνεται, επιφέρει εξελίξεις και στο μεταγραφικό κομμάτι. Η πώληση του Νάρεϊ στην Αλ-Καλίντζ, πέρα από τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία του ΠΑΟΚ, ανοίγει και ένα κενό στη θέση των εξτρέμ. Θέση για την οποία οι «ασπρόμαυροι» ψάχνουν αντικαταστάτες, με το όνομα του Σάμου Καστιγιέχο να είναι ένα από αυτά που εξετάζεται.

Ο 28χρονος Ισπανός, ανήκει στη Βαλένθια, με την οποία και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025. Ο ποδοσφαιριστής είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αποχωρήσει μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου από την ισπανική ομάδα, κάτι που επιβεβαίωσε και ο γνωστός δημοσιογράφος, Fabrizio Romano με σχετική ανάρτηση του.

Μάλιστα, όπως τονίζει, ο Ισπανός βρίσκεται στην λίστα του ΠΑΟΚ, αλλά και άλλων δύο ομάδων από την Ιταλία. Ενδιαφέρον για τον παίκτη είχε εκφράσει και η Αλ Σαμπάμπ από την Σαουδική Αραβία την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά η μεταγραφή δεν είχε προχωρήσει.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με ξεκάθαρη ποιότητα, αλλά και παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο. Έχει φορέσει 127 φορές τη φανέλα της Βιγιαρεάλ, 113 φορές εκείνη της Μίλαν, αλλά και δύο ομάδων της χώρα του, της Μάλαγα και της Βαλένθια.