Ο παρ' ολίγον ήρωας της Ντιναμό Ζάγκρεμπ παίρνει μεταγραφή στη Φενέρμπαχτσε (vid)

Ντόμινικ Λιβάκοβιτς

i

©intime

Ο παρ' ολίγον ήρωας της Ντιναμό Ζάγκρεμπ παίρνει μεταγραφή στη Φενέρμπαχτσε (vid)

Ορέστης Καδδάς 21:14 - 22.08.2023 / Ανανεώθηκε: 21:16 - 22.08.2023

Ο Ντόμινικ Λιβάκοβιτς, κορυφαίος της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με την ΑΕΚ, τα έχει βρει σε όλα με τη Φενέρμπαχτσε και άμεσα θα περάσει ιατρικά.

Ο Ντόμινικ Λιβάκοβιτς έκανε τα πάντα στα δύο παιχνίδια απέναντι στην ΑΕΚ, με τον Κροάτη διεθνή σε πολλές φορές να κρατάει μόνος του ανέπαφη την εστία του. Φυσικά στο τέλος Αραούχο και Βίντα είχαν άλλη άποψη και η Ένωση πήρε την μεγάλη πρόκριση στα playoffs του Champions League, «στέλνοντας» τον Κροάτη τερματοφύλακα στην Τουρκία.

Ο Λιβάκοβιτς που ήδη πριν από τα παιχνίδια με την ΑΕΚ ήταν πολύ κοντά στη μεταγραφή του στα «Καναρίνια» πλέον φαίνεται να βρίσκεται μόνο μερικές ώρες μακριά από την ομάδα της Κωνσταντινούπολης. Συγκεκριμένα σύμφωνα με ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο παίκτης αναμένεται να περάσει ιατρικά άυριο (23/8) και εφόσον όλα πάνε καλά θα είναι ο αντικαταστάτης του Αλτάι Μπαγιντίρ.

Ο Τούρκος τερματοφύλακας είναι κοντά στο να πάρει μεταγραφή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους «Κόκκινους Διαβόλους» να περιμένουν βέβαια πρώτα τις εξελίξεις με τον Ντιν Χέντερσον, ο οποίους με τη σειρά του είναι βασικός στόχος της Κρίσταλ Πάλας.

Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης θα δώσει το ποσό των 9 εκατομμυρίων ευρώ στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον διεθνή Κροάτη που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό στο Μουντιάλ του Κατάρ. Εκεί ο 28χρόνος είχε βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στα ημιτελικά όντας καθοριστικός στη διαδικασία των πέναλτι τόσο απέναντι στην Ιαπωνία όσο και απέναντι στην Βραζιλία στα προημιτελικά.