Οι οπαδοί της Λίβερπουλ προτιμούν να μείνουν εκτός Ευρώπης αν είναι να μην βγούν στο Champions League

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ προτιμούν να μείνουν εκτός Ευρώπης αν είναι να μην βγούν στο Champions League

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:04 - 16.04.2023 / Ανανεώθηκε: 19:04 - 16.04.2023

Η προοπτική των Europa League και Europa Conference League δεν φαίνεται να πολυαρέσει στους οπαδούς της Λίβερπουλ, οι οποίοι προτιμούν να μείνουν εκτός Ευρώπης.

Τον περασμένο Μάιο η Λίβερπουλ έφτασε μέχρι τον τελικό του UEFA Champions League, ενώ στο πρωτάθλημα βρέθηκε ένα βήμα πριν την κατάκτηση του. Λίγους μήνες αργότερα η κατάσταση στους «ρεντς» πηγαίνει από το... χειρότερο στο χείριστο, με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να παλεύει για έξοδο στην Ευρώπη.

Η ομάδα του Μέρσεϊσάιντ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην όγδοη θέση και έχοντας παιχνίδια λιγότερα υπάρχει η προοπτική να φτάσει μέχρι την έκτη θέση. Αυτό σημαίνει πως ο σύλλογος του Κώστα Τσιμίκα «παίζει» μεταξύ πρόκρισης στο Europa League και στο Europa Conference League. Δύο εναλλακτικές οι οποίες δεν φαίνεται να πολυαρέσουν στους οπαδούς του κλαμπ.

Πιο αναλυτικά, η γνωστή σελίδα «This is Anfield» η οποία ειδικεύεται σε θέματα της Λίβερπουλ, διεξήγαγε ψηφοφορία για το τι προτιμούν οι φίλοι της ομάδας, ανάμεσα σε Europa League, Conference League ή πουθενά και οι υποστηρικτές των «ρεντς» επέλεξαν την τελευταία εναλλακτική. Φαίνεται πως οι οπαδοί του αγγλικού συλλόγου δεν θέλουν η ομάδα τους να αγωνιστεί σε καμία διασυλλογική διοργάνωση, πέραν του UEFA Champions League, κάτι το οποίο είναι αδύνατο όμως να συμβεί.

Tags: