Παρά την «πεντάρα» οι οπαδοί της Λίβερπουλ αποθέωσαν Μόντριτς και Μπενζεμά (vids)
i

Η αποθέωση στον Λούκα Μόντριτς

Παρά την «πεντάρα» οι οπαδοί της Λίβερπουλ αποθέωσαν Μόντριτς και Μπενζεμά (vids)

Κώστας Τόπας 08:34 - 22.02.2023

Οι Λούκα Μόντριτς και Καρίμ Μπενζεμά, δέχθηκαν ένα ζεστό χειροκρότημα από τους οπαδούς της Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ», παρά το γεγονός ότι οι «Reds» γνώρισαν την ήττα με 5-2.

Το «Άνφιλντ» είναι ένα μοναδικό γήπεδο με τους οπαδούς της Λίβερπουλ να δημιουργούν πάντοτε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα. Οπως συνέβη και το βράδυ της Τρίτης (21/02) όπου παρά την ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης με 5-2 στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη φάση των «16» του Champions League, οι οπαδοί των «Reds» χειροκρότησαν τους Λούκα Μόντριτς και Καρίμ Μπενζεμά.

Οταν ο Κάρλο Αντσελότι αποφάσισε να αποσύρει τον Κροάτη μέσο και τον Γάλλο επιθετικό από το ματς στο 87', τότε το κοινό του «Άνφιλντ» σηκώθηκε από τις θέσεις του και ξεκίνησε να χειροκροτήσει τους δύο μοναδικούς ποδοσφαιριστές που έχουν κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα στην… εποχή του Λιονέλ Μέσι και του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Κι όλα αυτά σε μια βραδιά όπου η Ρεάλ Μαδρίτης έγινε η δεύτερη ομάδα τα τελευταία 70 χρόνια που κατάφερε να πετύχει πέντε τέρματα στο «Άνφιλντ» κόντρα στη Λίβερπουλ και η πρώτη εκτός Νησιού.